Julklappstips för katt! 17/12-2009

♦ Julklappstips för katt – 17 December 2009 ♦

julgran

Dagens tips känns kanske lite knäppt för vissa. 🙂 För vem använder en badrock till katt? Ingen jag känner men jag vet samtidigt hur mycket katterna fryser efter att de duschat och tvättat sig ett tag. Då skulle det passa alldeles perfekt med en varm och torr badrock.

badrock

Eller vad tror ni? Använder ni badrock till era katter? 🙂 Jag blir sugen på att skaffa en!

Här hittar ni de söta badrocken och en massa annat fint.

spacer

One comment on “Julklappstips för katt! 17/12-2009

  1. Heidi.Kattfamiljen

    Ja visst är det tråkigt med folk ansvarslösa syn på djur 🙁

    Va roligt att du läser 🙂 ja jag är jättenöjd med nya sidan. Den andra var ju via blogger och där kan man inte bestämma så mycket själv över layouten.

    Hihi gulligt med badrock men jag vet inte om mina kissar skulle vilja ha på en? Däremot har jag funderat på att köpa en tröja/jacka till en av katterna, han tycker det är lite kallt nu när man är ute i sele.

    Kram Heidi

Leave a reply