Leo 3 år

♥ Grattis lilla gubben ♥

CIMG58871
Syns det att Leo är sur? Att tvångsposa är inte kul. Hihi

När vi träffade Leo för första gången satt han under en köksstol och såg allmänt förvånad ut (precis som Disney gjorde. Kan det vara en persergrej, tro?). Det tog en stund innan han ville komma fram och hälsa på oss. Men när han väl gjorde det så var han väldigt glad och lekfull. Han var 14 veckor gammal så vi kunde egentligen tagit med honom hem direkt, men han skulle få träffa farbror doktor för en sista koll och sin första vaccinationsspruta. Vi fick vänta ett par dagar. Men sedan fick vi åka och hämta hem lilla gubben. Vilken lycka!! OM jag hade längtat efter en katt!!
Jag var så lycklig över att äntligen få ha en katt att jag lekte med honom i princip hela tiden. Han var så trött på mig så han ville inte ens titta åt mitt håll. Det blev inte lyckat kan jag säga. Men idag är Leo världens bästa och mysigaste knäkatt. 🙂

IMG_37171

Leo efter sin allra första dusch hemma. Det var faktiskt lite synd om honom! 🙂

spacer

8 comments on “Leo 3 år

 1. Kattmamma

  Hej Christell

  Adressen: kattlivet@gmail.com 🙂

  Ser fram emot bilderna!
  KRAM

 2. christell

  Hej
  jo det är ju så… men tror kanske ändå på att det var en trotsålders-grej….
  Jo jag kan maila bilder på dom -har ju massor…
  Kram

 3. Kattmamma

  Hej igen!

  Va jobbigt det måste ha varit för er med hans tokiga idéer. Låter inte alls kul.
  Men skönt att höra att det ordnat sig till slut..
  Vi vet ju så lite om katter och deras beteende egentligen. Svårt att veta vad som orsakade det konstiga beteendet hos honom och varför han slutade. Men visst kan det vara så att du lyckades få in rätt personlighet i kattgänget och han är nöjd.

  Jag är väldigt nyfiken på dina missar. Du skulle inte vilja maila mig bilder på dem så jag får se? Hade varit skoj! (Med namn helst så jag hänger med) 🙂

  KRAM

 4. christell

  Hej igen då…
  måste ju vbara säga säga att silver mfl å chincilla perser är nog vackrast av dom alla tycker dom är så otroligt vackra med sina smargdgröna ögon..
  Jo rasmus började väl när han va drygt 1år fram till 3 årsåldern… Han kunde komma å vi skulle leka å då gjorde han utfall mot mej….:(skrek å såg arg ut -inget va bra… helt opålitlig alltså fick inte ens bädda för han… mycke grejer han inte va nöjd med… ja va jätteorolig att jag skulle behöva omplacera han… sen när Amanda kom så fick hon ta mycket -fick inte vara nånstans läxade upp henne hela tiden, uppfödaren till perserna sa att -han vet att du är rädd för han därför gör han så… -jag skulle alltså vara jättebestämd å visa att det var jag som bestämde å inte han… lite bättre blev det men inte helt bra förrän förra året när Baltiz kom så har han blivit jättegó om det beror på att Baltiz inte är rädd för honom el något annat men är helt annan katt alltså -rena mysgubben… vi står ju jättenära nu… å trotsåldern är förmodligen över… sen beror det väl på att det är mycke hormoner även om han var kastrerad vid 6 mån så hänger ju inte alltid psyket hänger med liksom… så jobbigaste perioden va ju mellan drygt 1 år till 3… perseruppf sa att katter är precis som barn/tonåringar de behöver veta var gränserna går.. men perserna har jag aldrig märkt nåt sånt på -även om de kör med mami ganska så mycke…:) men otroligt snälla får göra mycke utan att de säger nåt… sen skulle nog rasmus vilja mami helt själv… oj blev värsta romanen detta…:) Ha det å Kram

 5. Kattmamma

  Tack tjejer! 🙂
  Haha va roligt med trotsålder Christell. Just när det gäller Leo så har jag inte märkt av något sådant. Men Blossom däremot, hon är den som testar gränser. Perserkissarna är väldigt medgörliga. Inga bekymmer där inte.. inte än i alla fall. 🙂

  Vilken förändring märkte du hos Rasmus? Har du något exempel?

  KRAM på er alla goa..

 6. nadja

  grattis :)han är såå söt

 7. christell

  Grattis till Leo stora pojken då… 🙂
  har du märkt av trotsåldern nåt då??? gjorde vi på våran Rasmus (ragdoll) trotsig i allt… å särskilt mot mami… testa verkligen gränsen av vad en mamma kan tåla 🙂
  Ha det bra å nospuss till Leo

 8. Johanna

  Grattis lilla Leo! 🙂

Leave a reply