Disney har slutat löpa!

Nu har Disney slutat löpa igen! Halleluja kors i taket!! Jag tror hon löpte i 8-9 dagar eller något sådant. Hon blir så trött av det stackaren så hon sover sittandes. 🙂 Lite kul att se ibland men för det mesta så tycker vi synd om henne. Och om oss andra oxå. Det är faktiskt lite synd om oss andra oxå. Det är så påfrestande att höra henne gapa hela tiden. Leo väser åt henne för han är så trött på att hon jagar honom all sin vakna tid. Blossom beklaga sig och flyr de gångerna Disney söker sig till henne. Inte så ofta dock. Leo är hennes stora kärlek! 🙂

cimg4235

Vi vill inte ge henne p-piller. Inte om det inte är absolut nödvändigt. Den gången har det varit på gränsen. Börjar hon löpa snart igen då får vi hitta en lösning. Det går inte att ha henne löpandes stup i kvarten. Det är inte bra för någon! Knappast för henne och inte för oss andra som bor med henne heller för den delen. 🙂
Hon är en pipig katt! Men när hon löper piper hon mest hela tiden. SÅÅ påfrestande!
Nu är hon sitt vanliga, gosiga jag och det är så skönt.

spacer

Leave a reply