spacer

One comment on “Kattcitat

 1. sofie

  Hej!
  Nu är jag här igen och smyger. 🙂

  Jag har en liten fråga som jag tänkte att du kanske kunde svara på?
  Jag har ju en honkatt som bott hos oss i ca 4 månader och vi (min mamma) hade en bondkatts hane på 10 år sen tidigare.

  Till hösten planerar jag att flytta till Umeå då jag börjar en utbildning där. Jag har en förhoppning om att kunna skaffa mig en siames el balinese i framtiden. Jag tror inte att Doris skulle ha problem med att dela vårdnaden om mej med ytterligare en katt eftersom hon är van att alltid ha kattsällskap. (Tycker peronligen att det skulle kännas bättre om Doris slapp vara ensam) 😉
  Nu till frågan; kan det innebära problem om jag skaffar en honkatt till ? Borde jag hellre se efter en hankatt som ”balans” ? =)
  Lär mej!

  Tacksam för svar!

Leave a reply