Ordentlig kattgenomgång!

Idag var det dags för en ordentlig kattgenomgång!
Först ut var Blossom:
Klippa klor, kolla öronen, tvätta ögonen och kamma igenom hela pälsen. Det gick jättebra, men på slutet tyckte hon att det tog alldeles för lång tid 🙂 Då var tålamodet slut! Klippa klor, kolla öronen och tvätta ögonen är inga problem alls.
Nästa ut var Disney:
Klippa klor, kolla öronen, tvätta ögonen och kamma igenom hela pälsen. Det gick väldigt bra här oxå. Disney är otroligt lydig katt. Kolla öronen och tvätta ögonen är inga problem alls. Klippa klor går an, men inget hon tycker om. Hon går med på det för att hon inte har något val. Kamma pälsen ovanpå går bra men börjar det lyftas tassar så är det roliga över. Då vill hon inte vara med! 🙂
Sist men inte minst: Leo!
Leo låg och sov när de andra blev omskötta så han var oförberedd. Men han är en ängel!
Klippa klor, kolla öronen, tvätta ögonen och kamma igenom hela pälsen gick hur bra som helst. Men på kvällen väntade dusch! 🙂

cimg4748

Leo tvättar sig efter duschen

Han är så otroligt snäll när han ska duscha så det är helt otroligt. Idag klarade jag av att duscha han alldeles själv, från början till slut. Han försökte hoppa ut en enda gång. Han gör stora framsteg varje gång han duschar.

cimg4731

Leo tvättar sig noga efter duschen

Han gnäller lite och promenerar runt i badkaret, spinner lite emellanåt 🙂 Ja, han är bara perfekt den katten på alla sätt och vis!

cimg4753

Leo tvättar sig väääldigt noga efter duschen

Visst är han söt!? Han är bara för rolig! 🙂

spacer

One comment on “Ordentlig kattgenomgång!

  1. Emma

    En sista video i serien …:)

    Tack för in blog!!

Leave a reply