Katten Gustav! #2

cimg4593

Precis ätit upp..

cimg4590

Vila efter maten på sin favoritplats!

Tänkte bara uppdatera lite om hur det går för katten Gustav som flyttade in hos mina svärföräldrar.
Igår var jag och hälsa på hos dem igen. Det blir inte att jag åker dit lika ofta nu när jag vet att mina svärföräldrar har tagit honom till sig. De tog hand om honom då oxå men nu får han bo hos dem. Iaf så länge det behövs, men de hoppas på att han hittar hem igen (vilket känns ganska avlägset just nu).

När vi var hos veterinären så sa hon att Gustav måste avmaskas. Mina svärföräldrar köpte en tablett och gjorde tappra försök.. utan framgång. Han spottade bara ut den. Så de köpte en spruta i hopp om att det går bättre. När jag var där igår ville jag gärna göra ett försök att ge Gustav den och jag måste säga att det gick över förväntan. En höll hans framtassar lite så att han inte rev oss (han har hemskt vassa klor) och en gav sprutan. Han försökte att ta sig loss men tillätt ändå att vi gav honom sprutan. Ännu ett bevis på att han är en underbar familjekatt.

Så nu är Gustav avmaskad oxå! 🙂 Känns skönt!!

Han var lite reserverad mot oss en liten stund men det gick över efter att vi kelade lite med honom.

spacer

Leave a reply