Katten Gustav! #1

Idag har vi varit hos katten Gustav, alltså före detta ”Missan” som bodde under mina svärföräldrars veranda. Han har flyttat in och blivit en innekatt. Han vill knappt gå ut, iaf inte mer än det behövs. Som tur var så hade vi en extra kattlåda som han har fått och den använder han flitigt.
Han och husets katt kommer ganska bra överens nuförtiden. De väser fortfarande på varandra ibland men det dröjer nog innan de blir kompisar. Katter är lite tokiga.
Han stormtrivs verkligen! Går runt med svansen i topp. 🙂 Får en skinkbit varje morgon, sover där han vill och får mat när han känner för. Vad mer kan en katt behöva. Kärlek så klart och det får han mycket av. Både av oss och mina svärföräldrar.
Glömde ladda kameran så jag har tyvärr inga bilder, men nästa gång så!

Vi väntar ett par dagar till sedan är det dags att ta bort alla annonser. Det finns nog ingen matte eller husse som letar efter han tyvärr. Jättetråkigt, tycker vi. Inte för att vi inte vill ha honom utan för att han är en fin katt så vi undrar vad han gjorde ute i kylan ensam!? Han är en tam katt så någon måste ha haft hand om honom. Tänk om de små liven kunde prata!!! De bär nog på mycket hemligheter…

spacer

Leave a reply