Historien om katten ”Missan” #2

Ojojoj.. Jag vet inte vart jag ska börja!
Det är ganska så tidskrävande det där med ”Missan”. Samtidigt så kan jag inte och vill inte heller ge upp det. Han ska få ett hem på ett eller annat sätt. En avlivning är inget alternativ för den underbara varelsen. Det blir isf det allra allra sista vi gör och med klumpen i halsen. Han är så gosig och orädd så det är helt otroligt. Han har fått komma in i huset och börjar tycka att det är lite självklart. 🙂
Han sover i det lilla katthuset som vi ställt under verandan och verkar trivas där. Han kommer fram när man ropar på han, passar på och äter när man står med. Jag kallar honom för HAN men vi vet inte om det är en han. Det kanske är en liten lady!?
Vi har iaf tryck upp 17 lappar om att han finns hittills. De vi har lagt i plastfickor och hängt ut lite överallt i närliggande områden. Vi skrev en annons och klistrade på en dörr i en djuraffär. Jag har skickat en annons till 2 olika lokaltidningar som trycker den förhoppningsvis i nästa nummer vilket ska bli på fredag och lördag. Sedan har vi annonserat han hittad på Göteborgs katthjälp sida och en annan katthem sida på nätet.
I morgon ska vi trycka några fler lappar och hänga ut dem på fler ställen. Sedan är det bara att vänta och se om det ger något. Jag vill oxå ta han till en veterinär så snart som möjligt för en koll men vi vill se först om det vi gjort hittills ska ge något. HOPPAS!
Idag har jag även hunnit julstäda så i morgon ska vi försöka klä granen. Vi ska även försöka duscha Leo. Nu är det dags igen. Han talar gärna om det oxå. Han hoppar in i badkaret, rullar sig runt och pratar. Det väljer vi att tolka som ”nu är jag sketen, dags att bada”.
Så så får det bli! 🙂

spacer

Leave a reply