spacer

8 comments on “Billiga kattställningar

 1. Agnes

  Ja det händer det med att de ändrar sig.. som tur e haha

  Kram

 2. Kattmamman

  Så sant och jag känner absolut så jag med 😀

  Jajamensan, jag känner så väl igen det.. 😉

  Haha, javisst är det så.. Annars hade man nog fått bo riktigt stort för att få plats med allt man hittar ;). Jag kan också känna mig aningen dum ibland, helst när man köpt något som de inte alls förstår sig på och som de sedan dissar, men sen går det ett par månader och så är det ofta en favorit 🙂

  Kram

 3. Agnes

  Men vilken glädje att de gillar sitt klösträd. Tänk om det stod oanvänt, så mkt pengar till ingen nytta. 🙂

  Men du vet hur det e, om man ändå ska ha likadana saker så får man väl iaf variera färgen. 😉

  Tur att man inte ha för mkt pengar, så det e ngt som sätter gränsen. haha
  Ångra mig gör jag nog aldrig, däremot så kan jag känna mig lite dum.. 🙂

  Kram

 4. Kattmamman

  Haha, känner exakt likadant men jag vet dem som den har gynnat.. Nämligen dem på fyra lurviga ben ;). Jag förstår att det känns himla skönt när det blir en succé. Här har den största succén varit den enorma klösmöbeln som vi fick hem precis innan jul, den är blå och når taket och är älskad till tusen här hemma. Jag var lite tveksam till den men beställde den och blev överbevisad, valde den för att den skulle funka till lite större katter då tre av fyra inte tillhör någon liten ’ras’ och kräver lite stabilare klösmöbler då de även är enorma klätterälskare. Haha, känner igen det där med att vilja ha i olika färger om det ska vara flera av samma typ. Det går ju inte att ha flera i samma färg heller ;).

  Visst är det så, det blir lätt lite mycket av det hela men åhh, jag ångrar absolut inte heller att jag handlar till dem men jag håller med dig, det är lite av ett beroende för man kan liksom inte helt låta bli. En mindre paus är olidligt svår men det kan leda till bra saker det med :). Det gäller bara att stå ut ett litet tag… 😉

  Kram

 5. Agnes

  Ja, årets julklappshandel har inte gynnat mig kan jag säga. haha

  Och de älskar den nya sängen wondeful dream ooch den finns bara i den färgen. Ska jag ha 2 nästan likadana kattsängar så får det bli i olika färger iaf 🙂 och den finns bara i en färg.

  Jag förstår att du vill pausa lite.. Det är en fördel om man kan få lite plats för egna grejer.. haha
  Jag känner samma sak men snart så sätter jag igång igen. Det här e ngt slags beroende som inte går att stoppa. 🙂

  Kram

 6. Kattmamman

  Hihi.. Frågar man katterna så kan det aldrig bli nog men tillslut så blir det nog så att man måste sätta stopp så man får plats själv också 😉

  Just nu så har jag flera planer men får nog lugna mig lite grann och låta dem leka och lära sig saker med hjälp av det vi redan har här hemma. Men man ska aldrig säga aldrig.. Lite lär det ju komma in här i vilket fall 🙂

  Åhh, det låter himla fint! Förstår att du längtar efter lönen nu 😉

  Kram

 7. Agnes

  Haha det förstår jag. Kattställningar kan man nog ha för många av. 🙂

  Men det kanske finns ngt annat som lockar?
  Jag ska köpa den rosa kattstolen men jag måste vänta till lönen hehe

  Kram

 8. Kattmamman

  Så himla fint av dem att ha rabatt precis just nu efter jul och allt vad det innebär. Dock kommer jag nog inte nappa då vi redan har TRE större klösmöbler plus några mindre :). Kram

Leave a reply