Att resa med katten – Lätt eller svårt?

Elvis resa hem till oss

W32FXnxxEKE

Elvis var så lugn när vi åkte hem efter att vi hämtat honom hos hans fodermatte så vi trodde att han skulle bli en sådan katt som älskade att åka bil. Men så här lugn var han bara den här gången. Numera jamar han oavbrutet vart vi än åker.

De andra kissarna jamar ibland i början av resan eller i värsta fall hela resan hemifrån men när vi är på väg hem igen så är det knäpptyst. Det är som om de kände att de var på väg hem. Elvis däremot, han bryr sig inte om det är hem eller hemifrån. Det är hemskt vilket som och han låter så förtvivlad och är otröstlig.
Han trivs bra hemma så han tycker inte att det finns någon anledning att åka iväg. Det måste vara så! 😉

Vad tycker era katter om att resa?  

spacer

3 comments on “Att resa med katten – Lätt eller svårt?

 1. Agnes

  Haha va söta de e! 🙂
  Våran Leo blir jättestressad av bilen, Blossom blir otålig och vill ut från buren och se mera, Disney ser mest deppig ut. Bara ligger där och vill göra sig osynlig. Hon har ju åkt mest till veterinären pga sina tänder.

  Men det verkar vara gemensamt att katter inte gillar bilen. 🙂

  Kramar

 2. Lotta

  Moses behöver numera (sedan han flyttade hem till oss permanent) bara åka bil när han ska till veterinären – men då mjauas det högljutt 🙂 på hemvägen däremot brukar han mest ”prata”, det är som om han vill berätta om allt han varit med om 🙂
  Kram!

 3. Maurice & Kajsa

  Här ylas det från det att buren bärs ut tills den står inne på hallgolvet igen. Volymen ökar dock betydligt i bilen…

Leave a reply