Kattbädd -Wonderful Dream

Kattbädd -Wonderful Dream

*Rea*

En lite annorlunda och modernare kattbädd. Den har jag suktat efter ett par veckor nu men inte kunnat med att köpa den. Jag vet att katterna kanske inte använder den men jag kan inte låta bli ändå.

”En liten fåtölj som även mindre barn kan använda” – säger min inre röst. 🙂 Så jag slår till.

Dock kommer jag att behöva hitta på en bra förklaring för min man varför katterna behöver ytterligare en julklapp? Eller om jag låtsas som att jag inte vet vart den kommer ifrån? Det kanske funkar?

Det är rea på den nu, jag bara måste. Så är det! Då kan man bara inte låta den smita undan.

Kattbädden är fäst med karborrdeband och tyget är tvättbart i 30 grader, dessutom 100% bomull.

Storlek: 36 cm på höjden och 50 cm på bredden.

spacer

2 comments on “Kattbädd -Wonderful Dream

  1. Agnes

    Det där med kattfontän kan ta tid. Våra har oxå fått en i julklapp. Det kommer i ett inlägg inom kort. Men de tycker om den faktiskt. Bara Elvis var lite tveksam till en början men nu dricker han utan problem.

    Va har ni för vattenfontän?

    Nackkuddar är nog inte fel! 😉

  2. Kari Aava

    Gud så mycket snyggt som har eller kommer att dyka upp hos er. Har också varit sugen på den där men fått inse att den inte ryms i budgeten. En kattfontän dök dock upp i jul, men Figaro var inte imponerad…. min julgäst smög på den och vaktade den på säkert avstånd. Hon har också talat om vad som är en perfekt kattsäng…. mina egna nackkuddar 🙂

Leave a reply