Tävlingar på gång på Catlife

Hej på er!

Jag tänkte säga hej och berätta för er vad jag pysslar med just nu. Den 1:e december startar den traditionella julkalendern som i år kommer att bli lite annorlunda. Istället för att bara läsa om mina tips kommer ni att kunna vinna fina saker till era kissar. Hur låter det?

Det är vad jag håller på och fixar med just nu. Det är en del jobb med det men det är så skoj. Skoj att äntligen kunna ge ER någonting! Ni finns med mig hela tiden och kommenterar och stöttar mig. Ger bloggen liv helt enkelt. Tack för att ni finns! ♥ 

Hoppas att ni uppskattar tävlingarna och stort lycka till när det är dags! 😉

spacer

8 comments on “Tävlingar på gång på Catlife

 1. Kattmamma

  Tack Laura! Va glad jag blir. Du är så välkommen! Och hälsa väninnan.. 🙂

 2. Laura

  Hej! Fick länken till din sida av en väninna… riktig snygg blogg du har 🙂 och skriver på ett lätt sätt så man fastnar framför datorn lääänge 😉
  Tävlingar låter kul! Kommer självklart att delta! =)

 3. Victorias Jul

  Vad kul med tävling

 4. Kattmamma

  Va roligt, hoppas ni är med och tävlar sedan.. 😉 Kram till er och en nospuss till Moses 🙂

 5. Lotta

  Vad gullig du är………Moses o jag väntar med spänning 🙂
  Kram å tass Lotta å Moses

 6. kattmamman

  Åh va spännande! 😀

 7. Harry

  Wow, vad snällt… och mysigt!

Leave a reply