Leos nya kärlek

Favvofilten


Leo är ganska så kräsen när det gäller det mesta men filten som han ligger på blev en kärlek vid första ögonkastet. Det är någon typ av lammfilt som jag köpte idag på Hemma butiken för typ 100 kr. Tanken var inte att katterna skulle få den så de får bara låna den. Och med tanke på hur de reagerade på lammskinnsbädden så är jag faktiskt väldigt överraskad, men det är alltid kul när de fastnar för något dock är det inte så ovanligt att det de fastnar för är mattes ägodelar. Katter i ett nötskal, eller? Hehe

Som jag nämnde för er tidigare så kommer vi att flytta snart så jag är på jakt efter fina inredningsprylar. Nu är jag helt inne på textilier.
Kuddarna är oxå inköpta idag. Supersöta, tycker vi. 🙂

Hoppas allt är väl med er!? Kram på er!!

spacer

7 comments on “Leos nya kärlek

 1. Lina

  Vad fin blogg och ett plus att det är om missar! (:
  Har själv 4 hemma ! 😀

 2. angelica - en kärlekssaga.

  Hej Agnes! Vi fick varsin blomma av nummer 3’s son igår, jag och lill-Veronica jobbade då. Vi lämnade kvar dom på jobbet så att ni skulle få det lite fint idag! =) Kram!

 3. Ninni

  Ser mysigt ut. Fin bild!

 4. Jonna

  jättemysig bild…köpte själv en fårskinnsfäll på ikea som min lilla Luna älskar…hon ska alltid va där jag är..e jag i badrummet e hon med, lagar jag mat ska hon sitta på diskbänken å titta på..mysigt…igår lyckades hon skalla mig så jag fick en blåtira..haha hur lyckas man liksom??

 5. Emma

  Ja kuddarna var jätte fina. Jag har också en sådan filt fast jag köpte den i Ullared på barnavdelningen och mina katter älskar den, fast jag köpte ju den åt dom så det är ju bara bra. Men är det inte så förbjuden frukt är alltid roligare annars är det ju ingen utmaning därför tror jag Leo gillar den för att han vet att det är mattes. Man kan ju alltid lägga huvudet på sne då vet katterna att det är svårt att ta det som dom inte får ha:-) Katter är smarta
  Kramar Emma

 6. christell & pälsbollarna

  Hej
  så mysigt det ser ut… 🙂 å jättesöta kuddar… klart att alltid de små vill ha samma som matte å husse… Min Cindy var så rolig med det om jag köpt nåt i textil så var hon först att godkänna det, jag la det på golvet så hon fick kolla på det -la hon sej på det så va det godkänt och snyggt -kände med tassen på det så matrialet va oki åxå så söt 🙂 annars skutta hon iväg… de är verkligen roliga de små liven…
  Ha en bra dag Kramizar

Leave a reply