Soffbädd till katt

En Soffbädd

Den här soffbädden var en lite spännande sak. Om jag förstår det rätt så är tanken med den att katten ska ligga på den och inte i soffan, för att slippa katthår i soffan. Och idén är ju bra men vad är det som säger att katten lägger sig just där? Men samtidigt om man inte vill ha katthår i soffan så ska man kanske överväga om man ska ha katter? Har man katter så har man katthår och de är överallt och inte bara i soffan.

Tanken är god och den verkar ändå ganska praktisk tycker jag. OM det är så att katten gillar den och verkligen använder den så att säga. Den funkar nog inte om man har 4 katter som vi har. De är ju överallt och ingenstans och personligen föredrar jag att ha katten i knät. Men om man har en katt som inte gillar att ligga i knät utan gärna ligger i soffan bredvid så kanske man kan få lite nytta av den.

Vad tror ni? Skulle era kissar vilja ligga på en sådan? Våra kanske skulle provligga den för att sedan rata den. 🙂 Ni vet hur det kan gå om man köper något speciellt för katten. Den lägger sig hellre på en pappbit på golvet än på en fin bädd som kostar skjortan. Sådana är katter. 🙂 Ibland lyckas man men inte ofta.. och en skooookartoooong.. det är grejer det. Den ska helst vara lite för liten och absolut inte bäddad med massa onödigt. Det är det allra bästa om katten själv får välja.

UPDATE: Soffbädden finns på djurmaxi.se 😉

spacer

13 comments on “Soffbädd till katt

 1. Emma

  Nu har jag hittat vart den var den är på http://www.djurmaxi.se 429 kr tyckte jag var för mycket pengar men fin är den.
  Kramar Emma

 2. Ninaah

  Denna skulle vara perfekt för våran katt för han ligger på en filt nu, i början låg han lite överallt på soffan men vi har svarta soffor så tyckte de inte såg så fint ut och mysigt med katthår överallt på soffan och man får ju damsuga hela tiden :O Så då la jag honom på filten varje gång han la sig på soffan så nu har han lärt sig och ligger bara på filten 🙂

 3. Smink

  Vilken bra blogg!

 4. Bella

  Hej!

  Bella heter jag och jag råkade bara hamna här.

  Vilken härlig katt-blogg du har.

  Själv har jag en 14 år gammal katt som jag har lite mat bekymmer med.
  Läste att du gärna gav lite tips till andra.

  Om du har tid och lust får du gärna läsa mitt senaste inlägg om mitt bekymmer. Fler inlägg om min Svarten finns också under kategorin ”min andra älskling”.

  Angående soffbädden, så har jag alltid en handduk i soffan. Svarten älskar att ligga bredvid mig, gör det just nu. Handduken duger så länge den är hyfsat nytvättad, sen vill han gärna ha en ny.

  Jag ska notera den här länken så jag hittar tillbaka för här vill jag läsa mer.

  Ha det bra.

 5. Lotta & Moses

  Hmmm………..jag tror inte att jag skulle få Moses att ligga på just den när han ligger i soffan, han ligger för det mesta – iallafall på vintern – på en av våra fotpallar framför ett element 🙂
  Och på dagarna när vi inte är hemma så trivs han bäst under täckena har jag sett =)
  Kram å tass

 6. Kattmamma

  Hehe jag fick oxå ge upp. Vi kanske hittar den av en slump ngn gång. 🙂
  Kram

 7. Emma

  Nä du Agnes jag hittar den inte så synd denna skulle jag vilja ha ju.
  Kramar

 8. Emma

  Det ska jag absolut göra
  Kram

 9. Kattmamma

  Säg till om du hittar den. 🙂

 10. Emma

  Vad synd men antar man kan kanske kan googla vi får se om jag hittar den 🙂

 11. Sara

  Åh, fin ja.. Men du har helt rätt…Min Chester skulle aldrig ligga just där om jag skulle köpa denna!
  Kram

 12. Kattmamma

  Ja du Emma. Vart hittade jag den? Det var en bra fråga. Jag råkade hitta den och sedan tappade jag bort den. Så jag har faktiskt inte en aning. 🙂

  KRAM

 13. Emma

  Sååå fin den var men som sagt undrar om katterna lägger sig på den skulle vara Oliver för han är inte någon knäkatt men ligger gärna i soffan brevid med min andra Nellie gärna ligger i knäet hm får nog tänka lite. Vart hittade du denna?
  Kram

Leave a reply