Klotång till katt

Att välja rätt klotång till katt

När jag var hos en veterinär med Leo för ett par år sedan ville jag även passa på att köpa en stor klotång till honom. Jag trodde att det skulle fungera bättre med en större klotång till en större katt men tjejen i receptionen avrådde mig. Hon tyckte absolut inte att jag skulle ha en stor klotång till en katt. Det behövdes inte tyckte hon. Hon sa även att ju mindre klotång desto bättre. Jag visste inte bättre på den tiden så jag lät bli att köpa den.

För några månader sedan hittade jag den här lilla klotången och köpte den i tron om att den lilla skulle vara perfekt eftersom den stora inte fungerade alls? Jag tyckte att den såg väldigt liten ut så jag sa till försäljaren att jag inte var säker på om den skulle funka men hon sa att jag får komma tillbaka med den om det inte funkar.

Jag åkte hem och provade den. Jag provade den på Disney först eftersom hon är minst och det var mest henne jag tänkte på när jag köpte den. Men den var värdelös! Klorna gick bokstavligen sönder när jag klippte dem. Och det var samma sak med de andra katterna så jag packade ner den igen och åkte tillbaka med den.
Den kostade 171 kr och det tyckte jag var lite väl mycket att bara slänga ut på något som man ändå aldrig kommer använda.

Just nu använder vi klotången på bilden ovan och jag tycker att den är alldeles perfekt till katt. Den finns att köpa här. Vårt första hittade jag på Ullared. 🙂

spacer

4 comments on “Klotång till katt

 1. Sol & Måne

  Klotången på sista bilden har vi med. Den är kanonbra. Provade också med en större men det fungerade inte alls bra.

 2. Emma

  Torsten är det enbart en innekatt? Är det det. Måste klorna klippas ibland för dom vässar inte ner sina klor så mycket då och då kan klorna gå in i trampdynan. men skinnsoffor är bra att vässa på 🙂

 3. Torsten

  Själv har jag sluppit det där, vässar mina klor på skinnsoffan istället 🙂 funkar det med!

 4. Emma

  Den sista klotången har jag också den är superbra
  Kram
  Emma

Leave a reply