Julklappstips för katt – Massage Klös Lek Center

Massage Klös Lek Center

Den här kattleksaken är en av de bästa som har gjorts hittills. Vi äger tyvärr bara en del av den men katterna älskar den i alla fall och alla leker med den väldigt ofta. Tanken är att vi ska skaffa hela så småningom men det får bli vid något tillfälle.

Jag kommer inte ihåg när jag köpte den men det var ett tag sedan i alla fall och katterna leker med den fortfarande. Den står alltid framme och de går och bankar på den med jämna mellanrum.

Som ni kan se så är inte Elvis med i videon och det är för att det var innan han flyttade hit som jag spelade in den.

Kattleksaken går att köpa i delar eller hela på en gång. Men jag kan tänka mig att det blir dyrare om man köper den i delar, om man inte köper på rea eller något.

Du kan köpa den HÄR.

spacer

13 comments on “Julklappstips för katt – Massage Klös Lek Center

 1. Kattmamma

  Visst e de gulliga. Den här leksaken är verkligen en leksak som katterna återkommer till. De har inte tröttnat på den fast de haft den så länge. Jag kommer nog oxå att skaffa den uppdaterade versionen. Den verkar ännu roligare än denna.. 🙂
  Kram på er!

 2. Helena Löfgren

  Men gud så härliga missar. <3
  Sitter snällt och väntar på sin tur att få leka med bollen. 😉
  Ge dom en stor jul-puss. 🙂

 3. Helena

  Åh vad söta!

 4. Helena H

  Men vilken fantastisk leksak för katter…den skulle Svea älska 🙂
  Dina katter ser verkligen söta ut. Oj vad dom jobbar på 😉
  Och sen kan man vila.

  GOD JUL!!

 5. Kattmamma

  Ja det skadar inte att ha djuraffären så nära. 🙂
  Den största är alltså den fegaste.. hehe 🙂 Hur mycket väger han nu? Elvis väger 4,7 kg. Han blir nog större än Leo.

  Önskar er oxå en underbar jul med massa god mat och många julklappar.

  Leksaken kan jag varmt rekommendera. Den är väldigt uppskattad.

  Många julkramar från oss! 🙂

 6. christell

  Hej
  Jaha va skoj å bra med en djuraffär i närheten 🙂 jo allt är bra här… min lillebror har bott hos mej med sin hund 🙂 (har fått jobb här) och det har gått bra men jobbigt för mej å mina armar… men jag skaffade ett midjebälte så det är lättare att gå ut med han… Gosarna tyckte väl så där första dagarna men det har gått över förväntan -kan säga att perserna har varit tuffast och fegast är Elton 🙂
  En sån leksak ska jag åxå köpa till mina… ser jättekulig ut 🙂
  Ha det så bra å God Jul till dej å din fam två & fyrbenta
  Kramizar från oss

 7. Kattmamma

  Va roligt att du gillade den. Hoppas kissarna oxå gör det 🙂 Kram

 8. Emma

  Hahha vilken rolig grej den ska jag absolut köpa tusen tack att du la in denna jätte fin

 9. Kattmamma

  Nej Emma det är inte din dator. 🙂 Det är mitt musikval. 🙂

  Men nu är det löst!

  Tack än en gång och kram!

 10. Emma

  Hm måste vara fel på min dator för jag får upp samma igen det står detta videoklipp visar innehåll från Sony music Enteraintment som har blockerat det i ditt land av upphållsrätsliga skäl konstigt men jag tror det kan vara min dator
  Kram

 11. Kattmamma

  Nu ska det funka.. 🙂

 12. Kattmamma

  Va konstigt.. Jag kan se videon. Hmm ska kolla vad det kan vara… TACK Emma!
  Kram

 13. Emma

  Den ser roligt ut, men tyvärr gick det inte att se videoklippet det stod att den tagits bort pga upphovsrätten eller något sådant
  Kram

Leave a reply