Julklappstips för katt – Jeansbyxa

Jeansbyxan

Dagens julklappstips är jeansbyxan. Den har jag suktat efter ett bra tag nu. Men jag är medveten om att det är en överflödig grej som kanske hamnar i ett hörn någonstans när katterna tröttnat på den. Fast säker kan man aldrig vara. Katter än knasiga. Byxan är fin och säkert ganska kul oxå, för rätt katt!  Men den passar kanske bäst till kattungar? JA! Om man har en kull kattungar hemma så kan man nog få ganska mycket nytta av den. Men vuxna katter som redan är bortskämda?

Skulle ni köpa den till era katter? Jag är ganska sugen på den i alla fall. Någon julklapp ska de ju ha så varför inte jeansbyxan? Jag har en annan favorit oxå som ni ska få se om ett par dagar. Det står mellan den och jeansbyxan. Men jag hinner nog ändra mig både en och två gånger innan jag bestämmer mig. 🙂

Fakta:

 • 53 cm lång
 • Plysch på insidan
 • Lite prasslig

spacer

5 comments on “Julklappstips för katt – Jeansbyxa

 1. Kattmamma

  Kan jag tänka mig Eva. 🙂
  Jag tycker dock att det är mycket pengar för en sån sak. Den är super fin och som sagt säkert rolig, men inget måste därför måste man överväga. Men vi får se.. Jag har nog handlat en och annan ”onödig” pryl innan. 🙂

 2. Eva Wennman

  Ja den är populär! Förstår att du vill ha den =)

 3. Emma

  Jepp det kan dom jo mina katter tycker om den men som sagt katter gör ju som dom vill:-)
  Kram

 4. Kattmamma

  Tack för din kommentar Emma.. 🙂

  Kan man gå igenom byxbenen oxå? Den ser rolig ut, tycker jag..

  KRAM

 5. Emma

  Hej denna har jag köpt till min lilla kille som blir 2 år idag han älskar denna även min lilla tjej på 6 månader.
  Hoppas allt är bra med er
  Kramar från mig Emma, Oliver och Nellie

Leave a reply