Julklappstips för katt – Vattenfontän

Vattenfontän i keramik

Det här är den andra favoriten som vi har i år, den som jag nämnde för er i ett tidigare inlägg. Den här vattenfontänen är den finaste jag sett. Nu är den tillfälligt slut så jag slipper beslutångesten. Det lutar ändå åt att det blir vågen som blir deras julklapp i år, men det är inte helt bestämt ännu.

Men till våren ska vi flytta till hus så då har jag bestämt att katterna måste ha en vattenfontän. Den här står högst upp på listan. Efter denna kommer Fresh Flow Vattenfontän i vitt. Den är oxå väldigt fin.

Fakta:

 • Rymmer ca 1,5 liter
 • Storlek: 29 cm x 23 cm x 14 cm
 • Vikt: 3,5 kg
 • Pump: 220 volt
 • Har ingen filter
 • Finns i flera färger

 

spacer

3 comments on “Julklappstips för katt – Vattenfontän

 1. Emma

  Jag sticker in det i hålet på slangen för att få den ren som om du diskar en flaska eller liknande. 🙂
  Kram

 2. Kattmamma

  Hej Emma..

  Tack för ditt tips! Men jag förstår inte. 🙂 En disksvamp och en sticknål, så långt är jag med men sen då? Hur gör du? 🙂

  Kram

 3. Emma

  Hej denna har jag. Den är jätte bra och katterna gillar den men det finns en nackdel och det är när man ska göra den ren. Slangen som finns med samlas gamla matrester och bäläggning och det är omöjligt att få bort och det luktar inte gott. Men jag har kommit på ett knep som man kan få den ren jag har tagit en disksvamp och en sticknål då går det att få den ren. Men innan jag kom på det så var det inte lätt.
  Kram och tass från oss

Leave a reply