En alldeles underbar kattbild!

Leo & Blossom på första våning och Elvis & Disney på andra våning


Alla fyra på en och samma bild. Inte illa!

För inte så länge sedan tyckte jag att det var en utmaning att få med tre katter på en och samma bild men jag tror att jag vet varför det är så svårt. Problemet är nog att de inte vill trängas. Två katter brukar inte vara några problem, de ligger och myser ihop men en tredje känner sig som femte hjulet.
Jag tror att jag har löst ett mysterium här, märker ni det? Hihi

Lösning: Skaffa en bra kattvänlig plats så katterna slipper trängas så kan man nog få till en gemensam bild då och då.

Vad tro ni? Kan det vara så enkelt? 🙂

spacer

2 comments on “En alldeles underbar kattbild!

  1. Sofie

    oj, det blev två ”också” efter varandra istället för ett ”också att” 🙂

  2. Sofie

    Och jag tror också också en fördel är att ni nu har ett jämnt antal katter! 🙂 Nu slipper någon ligga ensam! 😀

Leave a reply