Omplacering av katten Melvin

Vill du ta hand om mig?

På grund av att min pojkvän är allergisk måste jag med sorg i hjärtat hitta ett nytt hem till min sällskapssjuka katt Melvin. Melvin blir åtta år i år och trots sin feminina uppsyn med blå ögon och rosa nos är han kastrerad hankatt. Hans ursprung är höljt i dunkel men troligen är en av hans föräldrar Helig Birma. Till sin personlighet är Melvin tillgiven, sällskaplig och väldigt gosig – rör man honom så spinner han. Han har integritet och han tar sig an världen med viss försiktighet. Trots det är han nyfiken till sin natur och nya människor och ting intresserar honom. Under de sex år som jag har bott med Melvin har han aldrig bitit eller rivit någon, inte ens när han blir rädd eller trängd, vilket gör att jag tolkar hans ”väsen” som snällt. Melvin är svag för väskor, presentsnören och för att ligga tätt, tätt intill och bli klappad.

Melvin har varit innekatt länge och trivs med det, men han skulle nog inte ha något emot att då och då gå ut om tillfälle gavs. Hans förra ägare hade en katt till och enligt uppgift gick de inte så bra ihop. Jag tror därför att det är bäst om Melvin kommer till ett hem där det inte redan bor katter. Om du också är hemma mycket blir Melvin jätteglad!

Vi bor i Stockholm men kan hjälpa till med transport till andra delar av Sverige. Melvin är vaccinerad mot kattpest och kattsnuva och väger cirka 4 kilo. Priset är så klart inte viktigt utan att han får ett bra hem så trots att han är guld värd sätter jag priset till 50 kronor per tass. Om du inte själv kan ta hand om Melvin kanske du vet någon som vill? Alla tips emottages tacksamt på sarasattare@hotmail.com. Jag mejlar gärna fler bilder också!

Tack! //Sara & Melvin

UPDATE: Melvin har hittat ett nytt hem!

spacer

2 comments on “Omplacering av katten Melvin

 1. Kattmamma

  Hej Lie,
  jag vet faktiskt inte hur det går med omplaceringen men jag hoppas att det går bra. Han är ju så otroligt söt och charmig. 🙂
  Hoppas verkligen att han får ett bra och mysigt hem.
  Kram kram

 2. Lia

  Ååååh vad goo 🙂 Vad sugen jag blir på att låta han och Rocco bli vänner.
  Hur har de gått med omplaceringen?
  Kram Lia och Rocco

Leave a reply