Katten Disney tittar på film

En mycket spännande film! 🙂

Igår var det den här filmen  som väckte Disneys intresse. Hon satt som trollbunden och följde vad som hände på tv-skärmen. Jag hade svårt att hålla mig för skratt. Hon placerade sig så bra så hon såg allt som hände utan att behöva anstränga sig så värst.

Disney är en underbar katt som lämpar sig för barnfamiljer. Hon älskar barn och tyr sig till dem OCH verkar tycka om barnfilmer oxå. 🙂 Vår lilla pärla!

YmOOs1qhKUU

Visst är hon härlig!? 🙂

spacer

10 comments on “Katten Disney tittar på film

 1. nadja

  hahahah super söt

 2. Anna-Maria J

  Så söt Disney är när hon kollar på film.
  Jag har själv 3 sibirier. Visst är det annorlunda att ha innekatter, de har ett annat sätt att vara med. Mina är nyfikna, allt skall undersökas. Påhittiga och alldeles underbara.

 3. christell

  Hej men så söt då… ibland kan nån av mina kolla på tv:n om det är nåt djurprogram så lyssnar de extra eller går fram å känner på bildrutan… 🙂 kanske ska tipsa mina om hajar som hajar då… 🙂
  Kram

 4. Linda

  Gud så gulligt! Våran Frank älskar att kolla på reklam. Och program med djur, det gillar alla tre katterna. Men för våran del blir det ju så att vi kollar mer på dem än på tv:n då. =)

 5. Nina & Alvin

  Haha, så söt hon är! Alvin brukar ligga högst uppe på klösmöbeln och stirra på dagisbarnen ute på gården. 🙂 Men ibland fastnar han framför tv:n med. Extra spännande när jag eller sambon spelar playstation.

 6. Kattmamma

  Hej Camilla!
  Alltså man brukar ju kunna se om det är en hane eller hona väldigt tidigt. Redan de första dagarna kan de som är vana se vad det är för kön.
  En hane har 2 små runda testiklar under anus. Visst händer det att kulorna inte ”ramlar ner” på plats men det är inte särkilt vanligt. Kan du inte be ngn som är van att titta på katten?
  För mig låter det som att du har en hona hemma.
  En hane blir könsmogen runt 6-8 månaders ålder. Då ska kulorna vara nere om man säger.. 🙂
  Ring till en veterinär eller fråga ngn som kan om de kan titta på katten..
  Lycka till

 7. Camilla

  Hej!
  Jag har en fråga jag undrar om du kanske kan svara på?:)
  När ”faller kulorna på plats” på en hankatt?
  Jag tycker det är jättesvårt att se om min katt är hane eller hona.
  jag tror att det är en hane, han är 7 månader nu.

  Mch Camilla

 8. Kattmamma

  Hej,

  Skat-Ann: Tack! De är så underbara som de ser ut att vara, om inte ännu underbarare.. 🙂

  Anki: Ja visst är det olika personligheter hos alla. Disney är den enda som är intresserad av tv. Hon tittade oxå på vinter-os. Formel1 är en annan favorit. Vi trodde att det var sport som gällde för hennes del men barnfilmer duger oxå bra visar det sig. 🙂 Hon är så underbar den lilla. Hon tittar te.x aldrig på nyheter! 🙂

  Ja, det blir nog annorlunda med en innekatt. De e med på ett annat sätt tror jag. De har inget annat så de e ofta väldigt intresserade av allt som händer hemma.
  Va roligt att du gillar läsa om vad våra katter. Det gläder mig väldigt mycket! Tack!

  Kram

 9. Anki

  Jisses så söta de är när de fastnar framför tv:n sådär. Vår lilla Ziggy, var oerhört fascinerad under vinter-os och kollade intresserat på när de åkte skidor. Hon ville gärna kolla om det gick att få tag på stavarna.:)
  Igår hade hon fullt sjå att hjälpa till med ihopmontering av nytt köksbord och stolar. De är bara för härliga!!!
  Jag hade en katt tidigare och hon var mysig på sitt sätt, men den här lilla kattfröken är helt annorlunda. Hon pratar och är med på ett helt annat sätt. Det är väl lite det som är charmen med dem. Alla är olika. Det kanske blir annorlunda när man har en innekatt. Den förra lilla damen kunde vara ute när hon ville, så hon levde ju ett lite annorlunda liv än Ziggy.
  Det är alltid trevligt och roligt att läsa om dina katters liv och leverne.
  Ha en bra dag.

 10. Skat-Ann

  Härliga katter. De ser så underbart tillgivna ut. Hoppas att de har kommit över chocken med dusch och bad nu:)

Leave a reply