Den svarta dynan till katt

Dynan från Doffe.se

Den här svarta dynan har vi fått hem förra veckan. Och till skillnad från den rosa så tycker katterna väldigt mycket om den. Speciellt Leo! Men som ni kan se på bilden så är dynan lite liten. Om man jämför med orginal bilden så tycker jag att bilden är lite missvisande. Eller är de hundarna så små? Jag tror inte det. Jämför gärna och säg vad ni tycker!

Leo älskar sin nya bädd och använder den mer än gärna. Och den gläder mig för dynan köpte jag med tanke på Leo. Den kommer att ligga i hans transportbur så småningom. Nu ligger den under en stol och det är Leo väldigt glad över! 🙂 Knaskatt!! Allt som ligger på golvet är bekvämt !? Är era katter oxå sådana?

Den kostade 100 kr men jag betalade 218 kr allt som allt. Det är så kul att handla på nätet men det är inte det billigaste alternativet om man säger så.

spacer

8 comments on “Den svarta dynan till katt

 1. Kattmamma

  Hej Anna- Maria!

  Det låter på dig som att det tog emot att kommentera. Det ska du inte känna. Jag blir hur glad som helst om ni vill prata med mig. Kul med en perserägare oxå. 🙂
  Vår Leo heter inte ferdinand men han är som ferdinand själv så jag förstår ganska bra vad du menar. 🙂

  Du är varmt välkommen!
  Hoppas att du vill vara med oss även i fortsättningen!

  Angående dynan. Det är nog precis som du säger. Men det missade jag helt. Jag trodde att de fifflat med bilden. Mitt fel.. hehe
  Kram

 2. Anna-Maria

  Halli Hallå, kunde inte låta bli att kommentera…
  Om ni kollar bilderna på (doffe.se) så kan ni se att det är samma bild på ”dynan” o vovven oavsett vilken storlek på bädd man köper, det gäller alltså att måtta upp för att få koll på storleken.
  Förmodligen är hunden fotograferad på den största modellen av dynan…..
  (Dynan för 100:- är 44 cm och den större, som hunden säkert är fotograferad på är 70cm, pris 176:-)

  Tack för en trevlig blogg, är oxå perserägare, till en brunmaskad (siames/pointed) 11-årig liten hane med namnet Ferdinand (är till sättet som sin namne tjuren…)

 3. Kattmamma

  Haha.. ja, men det förklarar ju saken.. 🙂
  Det är klart att man inte kan tillåta att en s.k robomop stjäl ens leksaker!! Oacceptabelt ju! 🙂

  Gulligt hehehe..

 4. Anki

  Den funkar inte på mattor. Tyvärr. Den låter inte så mycket. Lite duns när den byter riktning, men det är ju inget mot hur illa dammsugaren låter.:)
  Man gör ju allt för att slippa höra den.

  Ziggy fick ju fullt sjå när den tog med sig en av hennes små vita möss. Den låg så fint på brättet och åkte runt, medan Ziggy satt på sängkanten och slog med tassen efter den.

 5. Kattmamma

  Hehe den var ju kul.. Inte konstigt att katterna håller koll på den. 🙂
  Hur funkar den på mattor? Inte alls antar jag?
  Vi har mattor i alla rum så för våran del är det ingen bra lösning men katterna skulle nog uppskatta en kompis att jaga runt. 🙂
  Låter den mycket?

 6. Anki

  Robomop är en kula som man laddar och lägger i en ”hatt” På undersidan på brättet fäster man en microfiberduk och när den rullar runt på golvet så fastnar damm på den. Dammsugaren slipper man ju inte men den håller ju bort lite. Kolla på http://www.robomop.net. Klart värd sina 379,- på Clas Ohlsson.

 7. Kattmamma

  Hej
  Jag tror oxå att den rasen är större? För mig känns det som att de har fifflat med bilden. De har ”lagt” på hunden efteråt tror jag. Lite tråkigt för att det blir ju missvisande. Dynan är mindre än man tror.
  Men det viktigaste är att de gillar den i alla fall. 🙂

  Vad är en robomop? Vad gör den? Städar?
  Va gullig Ziggi är, hon vet vad hon vill. Hehe

  Jag håller med dig, katter är fantastiska! 🙂

 8. Anki

  Tycker nog att Leo borde få plats på den dynan. Hundrasen på bilden är ju större än Leo antar jag.

  Det är roligt att se katters beteende.
  Vår lilla Ziggy släpade iväg med sin fleecepläd med fiskmönster (lika den du har) från köket till dotterns rum där hon bäddade med den i en väska som stod på golvet.
  Hon har dessutom fått massor att göra sedan jag köpte en robomop som hon ju måste ha koll på när den bl annat försinner in under sängarna. Jättebra aktivitet på kvällen. Hon är trött när det är sängdags. 🙂

  Katter är underbara djur!

Leave a reply