Sax Allround Guldhandtag

Sax Allround Guldhandtag

Pris: 347 kr

Som många av er redan vet så klipper jag Leo alldeles själv. Därför tänkte jag skaffa mig bra verktyg för det. Jag skaffade mirakelkammen först och nu den här guldsaxen. Känns riktigt bra ska ni veta. Känner mig redan som ett proffs! 😉

Så småningom kommer jag att köpa en klippmaskin oxå men inte än. Det går så himla bra att klippa honom så någon klippmaskin behöver vi inte i dagsläget.

Jag har försökt att googla på guldsaxen för att få veta vad som är så bra med den men jag hittar absolut ingen info om den. Kvinnan i affären sa att den saxen ska vara en av de bästa så jag får väl lita på henne. 🙂 Den känns riktigt, riktigt proffsig och lätt att använda. Det går även att reglera motståndet i bladen med en ställskruv. Fiffigt!

Har ni någon erfarenhet av guldsaxen? Några åsikter om den?

Återkommer med en recension efter att jag använt den.

spacer

3 comments on “Sax Allround Guldhandtag

 1. Kattmamma

  Christell, mailet är skickat! 🙂

  Nina, man behöver inte klippa perser egentligen. Jag gör det för vi märkte att Leo trivs bättre med kort päls. I början klippte vi honom för att pälsen var lite tovig och inte så lättskött men sedan jag bytte till Sommerwind schampo och balsam så har hans päls blivit mycket bättre och just nu behöver vi inte klippa han egentligen. Men jag kommer nog att fortsätta med det 1-2 gånger per år. Han trivs bäst så och det går så lätt och smidigt att klippa han. Så varför inte? 🙂
  Det ser inte klokt ut de första veckorna men som du säger, vad gör det? Han ska inte visa upp sig någonstans direkt. 🙂

  Kram kram

 2. Nina & Alvin

  Jasså, behöver man klippa perser?

  Jag har alltid klippt och trimmat mammas och svärföräldrarnas hundar. Blir ju billigare så och man lär sig snabbt 🙂 Ska man ändå inte ställa ut spelar de ju ingen roll om det inte är helt perfekt.

 3. Christell

  Hej igen
  jaha det är en sax -har inte sett el testat en sån modell förut… 🙂 blir spännande tt höra hur den är…
  Undrar vad din favvodjuraffär heter… har sökt på djurbutiker vallda men hittar ingen där… -du kan ju maila en beskrivn eller så -om du hinner å har lust förstås…
  Kram

Leave a reply