KATTENS DAG – 29/11-2009

KATTENS DAG

Idag är det ingen vanlig dag mina vänner. Nej, det är en STOR dag för oss kattälskare och våra katter! Det är kattens dag! Hur underbart är inte det, att det fantastiska djuret har en alldeles egen speciell dag i våra kalendrar? Idag får vi passa på att hylla våra kära familjemedlemmar extra extra extra mycket. Och hur gör man det? Ja, det är väl bara fantasin som sätter gränser. 🙂 Min fantasi är lite off just nu måste jag säga men vi kommer nog på något!

Klicka här för att se vad olika föreningar kommer att göra för katten just idag!

Vad ska ni göra för era små kärlekar? Jag behöver lite idéer.. 😉 Hjälp mig!?


spacer

4 comments on “KATTENS DAG – 29/11-2009

 1. christel

  Hej
  klart att det ska kramas, gosas å leka extra mycke på kattens helg… fast det försöker man ju göra annars åxå… 🙂 Ha det å kramiz

 2. Nina

  Jag var på Djurmagazinet igår och spanade in alla vackra katter de visade upp! Blir alldeles tokig och längtar efter min lilla misse. Han är en brun colourpoint! 🙂 Jag gillar den teckningen även om den är ganska vanlig. Men mest fastnade jag för att han är så speciell. Bryr sig inte om syskonen utan badar och plaskar hellre i vattenskålen. Så nu vet vi vem som kommer att sno badkaret här hemma 😉

  Förstår att du vill ha fler katter! De är ju beroendeframkallande 😉 Jag kan mycket väl tänka mig en hittekatt om något år. Det är så många som far illa. Men jag hoppas att vår kissemiss kommer att trivas som ensamkatt tills vidare i alla fall. Jag och min sambo pluggar och är ofta hemma dagtid så mycket bus och mys med oss blir det ju!

  Klart jag fortsätter besöka dig 🙂 Tycker att din blogg är väldigt intressant och kul. När jag har hämtat den lilla pälsbollen så ska jag fixa en blogg! 🙂

 3. Kattmamma

  Tack Nadja!
  Det var en kanon idé.. 🙂
  Kram

 4. nadja

  jag ska kramas med max speciellt mycket och leka och busa 🙂

Leave a reply