Göteborgs Zoologiska

Igår var vi i en djuraffär som ligger på Kaggeledstorg i stadsdelen Munkebäck i Göteborg – Göteborgs Zoologiska.
Jag tycker om att gå runt där. Nu har de iofs flyttat om lite så det var lite svårt att hitta men trevligt var det iaf. Jag tycker att chefen är så glad, trevlig och tillmötesgående så man blir alltid bra bemött.
Vi köpte 4 leksaker till våra små bortskämda katter och 2 st till brorsans katter (måste bara tillägga att brorsan har en tjej och det är hennes katter egentligen, så nu vet ni!). Vi passade även på att köpa en leksak till deras hund (men den har inte här att göra ju) 🙂

Våra katter är lite väl bortskämda så för dem är det något av en vardag att få leksaker. Trist, men det är ju våran förtjänt!
Ska ta mig i kragen snart och packa lite kattgrejer och åka till Göteborgs katthjälpen med det så att även andra katter ska få lite nya leksaker. 🙂

spacer

Leave a reply