Corner Litter Cabinet – en annorlunda kattlåda

Corner Litter Cabinet

kattlåda

Är du trött på vanliga kattlådor så är detta en bra lösning för dig! Ett fint hörnskåp som ser ut som vilket skåp som helst. Passar in i resterande möblemanget (förhoppningsvis). Finns att välja i flera olika färger men just nu finns det bara i mahogny. I december beräknas de andra färgerna att komma in igen.
kattlåda1 kattlåda3
Åååhh va jag blir sugen på den här! 🙂
Vad tycker ni om den? Fin eller onödig?
Källa

spacer

5 comments on “Corner Litter Cabinet – en annorlunda kattlåda

 1. Sara L

  Åh, den är ju underbar!!! 🙂

 2. Stina

  Hej!

  Jag kommer att finnas på malmö kattmässan och sälja något som heter Clever cat som jag har handlat från USA och england. Nu har jag i stort sett ingen kattsand utanför lådan. Det är en sådan befrielse att slippa dammsuga varje dag! Kommer att sälja halsband som håller ohyra och dylikt borta.

  MVH
  Christina

 3. Kattmamma

  Tack Doberwomann!

  Jag förstår att det är tungt!! Bara att ta det beslutet är fruktansvärt men att göra det är nästintill omöjligt. Jag lider verkligen med dig! Och sänder dig många styrkekramar! Var Kira sjuk?

  Det är kul att blogga om katter. Det är fantastiska djur..

  KRAMAR

 4. CandyboX Collector - nu 700 unika tablettaskar !

  Vilken fyndig design, en sån svart stilren lite glänsande skulle jag vilja ha. Typ i hallen som en liten byrå..

  Man ska ta vara på tiden med sina ögonstenar…idag fick jag avliva min ena katt och det är tungt….sorg…

  Kul att du nischat in dig på att blogga om katter !

 5. Hope

  Hej den här var ju fantastisk, vill ha en vit direkt. Varför bor vi inte i Usa ?
  Får be pappa fixa en sådan till mina små vänner. Är perfekt att ha fina saker ovan på.

  Hälsn Helene

Leave a reply