Purrforma Plus – Automatisk kattlåda!

Tro det eller ej men jag har hittat en automatisk kattlåda som går att köpa i Sverige! Är det inte fantastiskt!?

purrforma

Den här har en kratta som går igenom sanden och slänger det den hittar i en tillhörande påse. Enkelt och bra.
Den kostar 3495 kr. Inte gratis, men det kanske är värt att satsa på!?
Den verkar oxå ha ett tak så att sanden inte flyger all världens väg när katterna gör sina behov.
Någon som redan har en sådan kattlåda!? Hör av dig!! 😉

Update: Den säljs tyvärr inte längre i Sverige, men man kan fortfarande köpa den utomlands.

spacer

3 comments on “Purrforma Plus – Automatisk kattlåda!

 1. Bizi

  jag igen 😉
  jag har en, hade turen o hittade en begagnad, enda nackdelen är att den är myyyycket pysslig o få ren. jämnför man med o skura en vanlig kattlåda så är denna ett halvt pussel…. men klart skönt o slippa rensa kattlådan….
  dock har inte vi påsarna för uppsamling utan vi tömmer o diskar uppsamlingslådan istället.
  kram

 2. Kattmamma

  Hej ina!
  Ges till vem som helst eller ges till första bästa är ungefär samma sak.
  En första bästa kan vara vem som helst.
  Det var inte bara jag som tolkade det så. Det gick inte att tolka den texten positivt. Självklart är det bra att du annonserar ut kissarna så att de får ett bra hem. Men annonsen måste vara seriös för att dra till sig seriösa människor.
  Tack för att du tog bort texten och lycka till!
  /Kattmamma

 3. ina

  Ursäkta, men VAR i inlägget ser du meningen ”ges till vem som helst”? Det stod ”ges till första BÄSTA”, det innebär absolut inte att de ges till vem som helst, de ska naturligtvis komma till en seriös ägare som verkligen vill ha hand om dom. Som kommer att älska dom som alla djur förtjänar. Men jag har tagit bort den texten nu för att såna som du tolkar fritt(!)

  Och är det inte ett ansvar genom att försöka få ungarna utplacerade i hem om man inte kan ta hand om dom? Mamman skulle kastreras men de visste inte hur gammal hon var och visste än mindre att hon var könsmogen än, då hon inte alls är särskilt gammal.

  Hälsningar/ina som är en jävligt bra djurvän.

Leave a reply