Tycka till om FURminator

FURminator för katt

furminator

Oj, va spännande!

Vet ni vad? Jag är nog inte så förtjust i FURminator. Och jag förstår varför man ska vara försiktig när man använder den och varför man bara får använda den vid fällnings perioder. Eftersom den drar ut hela hårstrået annars!? Våra katterna verkar inte ha ont av den men de gillar den inte heller. Den ende som jag tycker att det funkade på är Leo och inte heller på hela Leo utan bara på hans svans. Där tog den bra, men Leo gillade det inte. Men det gjorde jag. 🙂
Och den kan nog fungera på Disney oxå. Jag trodde att den skulle passa Blossoms päls bäst men det verkar som att perserpälsarna passar bättre för den.
Jag har inte lagt ner mitt hjärta och själ i det här testet. Jag gjorde bara ett snabbt försök för att känna på den lite. Jag ska testa den ordentligt en annan gång och skriver en ordentlig recension. LOVAR! 🙂

Så här står det i anvisningarna: Verktyget är ENDAST avsett för användning på fällande sällskapsdjur och får INTE användas på icke fällande raser. (Kanske därför den inte fungerar som den ska annars?)

Och så här blev resultatet:

päls

Blossom ville vara med

Pälsarna från vänster: Leo (det mesta kommer som sagt från hans svans), Blossom och Disney.

spacer

3 comments on “Tycka till om FURminator

 1. Pnilla

  Helt perfekt! Har använt den både på vuxna katter och kattungar.

  Tänk bara på att inte kamma för hårt, det kan göra ont på katten.

  Den kostar ju lite, men den är verkligen värd den utgiften

 2. christell

  Hej
  jo jag håller nog med att den är bäst när de fäller… min rasmus har ju inte så mycke päls har aldrig, haft så jag har inte testat den på han… kanske ska prova den på amanda -för gud vilken päls hon har… ser inte vad som är fram el bak 🙂 men inga tovor iaf… ska få sej ett bad snart… då blir det ju en del som åker av…

 3. Dvärghundspossen

  Kanske vore nåt att införskaffa ifall man vill göra kläder av hundgarn… 😉

Leave a reply