Nyhet eller Fusk av EverClean?

Ja, tänk att man aldrig slutar förvånas!? Min sambo köpte EverClean kattsand häromdagen. Vi har gått över till Extra Strength Unscented och Extra Strength Scented. Vi köpte 3 stycken den här gången och råkade få 2 olika storlekar på förpackningarna. När vi tittade närmare på dem så visade det sig att det inte bara var skillnad på förpackningarna utan även på innehållet. Kattsanden kostar fortfarande 199 kr men man får 10 kg kattsand numerna och inte 11,3 kg som förut. Är det jag som är ute och cyklar eller försöker EverClean köra med en fuling här?
Kolla själva:

CIMG6336

Den stora är alltså den lilla..

Lite märkligt att den som är mindre har de gjort så den ser större ut? Kan det vara fusk eller är det jag som lägger energi på det i onödan? Vad känner ni?
Orkar ni bry er? Det gör tydligen jag! 🙂

Hoppas ni får en kanondag!

spacer

10 comments on “Nyhet eller Fusk av EverClean?

 1. Anna

  Alltså, den nya kartongen är smalare och högre än den gamla. Men visst känner man sig lite lurad eftersom den innehåller 1,3 kg mindre. Men ska man vara realist så ska man se det så att de istället för att höja priset på sanden så minskar de på innehållet, vilket i slutänden är samma sak.

  Som jämförelse: Royal Canin höjde sina priser 1 juni med ca 40-60 kr för en säck 4-15 kg mat. Alla leverantörer höjde sina priser 1 juni utom EverClean!

 2. Heléne

  Vad bra Agnes, säger bara sanningen=D!
  Tror inte Du kommer ångra Dig om Du provar furminatorn.

  Ta det lugnt med bloggandet, vi läsare finns kvar, var så säker, vi väntar med spänning och har tålamod för Ditt liv utanför bloggen=)

  Massa kramar från mig och Cosse!

 3. Kattmamma

  Heléne, du är ju bara för gullig! 🙂 Kattgud hihi Den kommentaren gjorde mig riktigt glad!!! Tusen tack, vännen!
  Självklart ska jag handla hem den. Kanske tom ganska snart. Jag har själv tittat på den ett par gånger men inte känt ngt behov av den. Men visst kan jag tänka mig att testa den!
  Tack för tipset. Recensionen kommer snart..
  Massa kramar till dig underbaring och Cosse så klart!

 4. Bizi

  Ang. Furminator, finns det ”kopior” och ”äkta” de äkta är bättre sägs det. mina gillar den, men skogkatten som hade behövt det mest funkar den itne på, hon är helt enkelt för Fluffig!

 5. nadja

  hmm lustigt jag brukar oxå köpa detta katt sand men har inte tännkt på detta ska kolla nästa gång

 6. Bizi

  klart man orkar bry sej om viktminskning i kattsandspaketen! som kattägare är kattsanden en stor utgift o som man säger ”många bäckar små….”

 7. Angelica L

  Allting står på sidan om du kollar lite längre ner 😉
  Guldrosetten är ett projekt där vi säljer guldrosetter och sedan skänker en del av pengarna till olika djurhem som tar hand om vanvårdade djur.

 8. Kattmamma

  Tack! 🙂 & Välkommen!

 9. Angelica L

  Fin blogg 😀

Leave a reply