Blossoms lilla skakiga äventyr

Blossom på utflykt

CIMG6317CIMG6318
Blossom var väldigt rastlös för ett litet tag sedan så vi tog ut henne på en liten promenad runt huset. Och det var nog den skakigaste av alla hennes utflykter. Hon ville bara hem, hem, hem. Vi envisades med att hon skulle gå en liten runda när hon ändå är ute men vi fick ge upp till slut. Hon fick nosa lite i buskarna och sedan gick vi hem.
CIMG6325CIMG6326
Vad tror ni händer när vi kommer in. Hur nöjd som helst sträcker hon ut sig på hallmattan och njuter för fullt.. i typ 2 minuter! Det dröjde inte länge förrän hon ångrade sitt beslut. Hon kom nog på att det inte alls var så tokigt därute iaf.
Men det blev ingen mer utflykt den dagen. Det får bli en annan gång! Då kanske hon lärt sig en läxa, eller vad tror ni? 🙂

Sov sött!

spacer

Leave a reply