Årlig kattvaccination och Blossoms äventyr!

Igår var det dags för den årliga vaccinationen för Leo och Disney men även Blossom fick åka på ett litet äventyr!

cimg4355

Blossom tycker inte att det är kul när alla åker och hon får stanna hemma ensam. När jag ställde fram kattburarna (det gör jag alltid en stund innan själva resan) gick hon och la sig i den rosa direkt. Hon ville åka på äventyr. 🙂 Nu när Leo och Disney sitter i burarna blir hon orolig och tränger sig förbi allt mot dörren. Men det skulle nog bara se patetiskt ut att ta med en extra katt till veterinären bara för att. Och det är inte så lätt att bära på alla heller. Vi bestämde att hon skulle få åka på äventyr när vi kom hem från veterinären. Väl hos veterinären var det mindre kul. Leo bestämde sig att kämpa emot så mycket det bara gick. 🙂

cimg4362

Han låg och tryckte längst in i buren och försökte se så arg ut han bara kunde. 🙂 Det hjälpte inte mycket! 

 cimg4364cimg4366Veterinärbesöket tog ca 2 min från att veterinären kom in tills allt var klart! Därav sådana halvdana kort. Jag har aldrig varit med om snabbare visit. Ingår inte det en årlig kontroll av djuret när man vaccinerar dem!? Han tog knappt i katterna. Vi är så missnöjda. Vi har tänkt på att byta klinik innan men nu har vi bestämt oss. Jag ska titta runt efter andra alternativ. Det här kändes slarvigt och hjärtlöst!!

cimg4367

cimg4368Det var nog roligare att sitta utanför buren. 🙂

 

cimg4371

Hon fick komma ut ur buren i kattaffären. Vi var ensamma med ägaren så det gick bra. Hon satt i mitt knä och tittade runt och fick nosa på en massa saker. Oj så spännande!
Allt gick så fort och det var så spännande så vi hann inte ens ta några kort på det stora äventyret. 🙁 Men vi lovar, det kommer fler tillfällen! Blossom var så nöjd och glad och stolt när hon kom hem så vi bestämde att ta ut henne på äventyr snart igen.

 

spacer

One comment on “Årlig kattvaccination och Blossoms äventyr!

Leave a reply