En härlig kattreo!

RFj-VuzpsMk

Vilken underbar treo! Den lilla är hur söt som helst men kolla även på den svarta kissen som jamar efter sin husse. Den siste undrar nog bara vad som stör hans/hennes skönhetssömn. Hihi
Katter är för härliga! Mysiga små dunbollar!

spacer

2 comments on “En härlig kattreo!

 1. Kattmamma

  Hej Cecilia!
  Nu har jag svarat på din fråga i ett inlägg.
  Lycka till
  Kram

 2. Cecilia och rocco

  Heej! :þ
  Så nu är det såhär, dum som jag är så lät jag Rocco testa och dricka ur kranen. Och nu dricker han ingen annanstans!!
  Är jätte orolig att han inte dricker när jag inte är hemma (för jag lämnar inte kranen på) så nu ska jag köpa mig en vattenfontän. Har kollat runt lite och tror jag bestämt mig för en Drinkwell Pet Fountain, just för att det är en stråle precis som i en kran! Vet du något om denna? Och vet du vart jag kan få tag i en? Gärna i någon snygg färg, gärna svart. Gillar nämligen fresh flow till utseendet, den svarta med krom. Det är bra om fontänen kan smälta in lite i resten av min inredning 😉
  Tacksam för hjälp som vanligt!
  Kramar Cecilia och kissen Rocco ♥

Leave a reply