spacer

2 comments on “Nya kattbilder – Blossom

 1. Kattmamma

  Hej Malin!
  Va kul att du gillar min blogg. 🙂
  Blossom är av rasen ragdoll och det är en tjej. 🙂
  Du kan läsa mer om henne under kategorin: ”Blossom”.
  Om du tittar runt lite på bloggen så hittar du nog en hel del tips. Är det något speciellt du undrar som du inte hittar här, fråga mig gärna igen.

  Hoppas du får en rolig läsning! KRAM

 2. Maliiin

  Hej Hopp! Hittade din blogg på nyligen.se 😉
  Blev helt överförtjust i Blossom, undrar lite om honom faktiskt. Ras? O.s.v… Har alltid velat ha en katt sen jag var liten, haden en liten bondkatt då, Snobben hette han. 😛 Hehe! Jag ska iaf skaffa en katt när jag flyttar och skkaffar eget tänkte jag, lite tips då kanske? 😉
  Du har en väääldigt intressant blogg tycker jag.
  Kramar

Leave a reply