Nya kattbilder – Blossom

Blossom

mail6

Har drömt hur länge som helst nu om att få leka lite med bilder. Redigera, klippa & klistra! Men jag trodde att man behövde ha Photoshop, vilket jag inte har. Den kostar väl flera tusen om man ska ha orginal, vilket jag måste ha för jag har mac. Men så läste jag Kenzas blogg idag och fick tipset om Picasa 3. Kanon bra!
Jag har bara testat lite, så jag vet inte än vad man kan åstadkomma med detta fantastiska program. Det är iaf gratis och redigerar bilder. 🙂
Så här får ni ett smakprov på lilla Blossom!
Visst blev det fint? 😉

spacer

2 comments on “Nya kattbilder – Blossom

  1. Kattmamma

    Tack, visst e hon fin.. 🙂
    Picasa verkar riktigt bra! 🙂

  2. Karin

    Hon ser bedårande ut.
    Lycka till med picasa. Jag måste nog testa jag med nu. 😉

Leave a reply