Är det fel att ha en trygg och mysig katt?

Vad är det som är så roligt med att skrämma sin katt? Jag menar borde man inte vara glad att man har en lugn, trygg och stabil katt? Måste man anstränga sig att förstöra dess psyke?
Helt idiotiskt om jag får säga mitt!!
Kolla videon; världens sötaste kattunge som verkar hur mysig som helst. Varför vill man få den att bli rädd och misstänksam? NEJ, jag fattar inte grejen! Helt korkat, barnsligt och onödigt..

GIKtbaZR7K4&feature=rec-HM-r2

Visst är den söt? 🙂

spacer

2 comments on “Är det fel att ha en trygg och mysig katt?

 1. Kattmamma

  Hej!
  Det verkar som att personen använder sig av något som katten uppfattar som farligt. Man ser ju inte vad det är, men jag tror det är något mer än bara kamera.

  Körkort för att ha djur hade vart väldigt behövligt. Även testa varför man vill ha djur. Vissa tycker att djuret passar in just nu, men om situationen ändrar sig om typ 2 månader så passar inte djuret in längre. Sådant är tragiskt, tycker jag.

  Tänk om alla kunde förstå att detta är en levande varelse som helt och hållet är beroende av den som väljer att ta hand om den. De har inte mycket att säga till om vilket hem de hamnar i.

  KRAM! Hoppas du har det bra du med.. 🙂

 2. sofie

  Hum. Katten verkar vara rädd för kameran, fattar jag rätt?
  Katten var jättesöt, dumt att skrämma den när den ligger o sover så skönt!
  Morr!

  Det är inte bra att kolla på utube på sådana grejer, man blir bara arg och funderar över om verkligen vilka dumskallar som helst får skaffa djur. Nu var ju detta ändå inte det VÄRSTA!
  I Schweiz har de en lag på att hundägare måste ta ett ”körkort” innan de får lov att köpa hund. -BRA tycker jag! Så borde det vara med precis ALLA djur!

  Kram! Hoppas att du har en fin torsdagskväll!

Leave a reply