Två katter räddade sin familj

Har ni läst dagens nyhet på Aftonbladet idag? Katterna räddade familj från att brinna inne! Dessvärre skriver de inget om katterna!? mer än att de skrek och väckte paret så de kunde ta sig ut. Men kissarna då? Jag antar att de oxå kom ut. Katter har ju en förmåga att gömma sig någonstans vid brand men jag antar att de här katterna inte gjorde det, för då hade de ju gjort det istället för att väcka familjen, eller?
Jag hoppas det! De små hjältarna är: Misty och Humlan.. 🙂

spacer

3 comments on “Två katter räddade sin familj

  1. Kattmamma

    Tack e! Skönt att höra!!

  2. e

    är säker på att dom klarade sig, katternas matte och husse är vänner till mig och när jag pratade med dom (madde ) så sa hon att allt var bra med dom

  3. sofie

    Ja, vilka duktiga djur. Hoppas att de klarade sig.

Leave a reply