158 år i fängelse för att ha torterat katter till döds. Det gillar vi!!

En 18-åring från Florida har roat sig med att tortera katter till döds. Bl.a har han skinnflåtts en katt och lämnat den för att dö. Jag förstår inte hur man kan tycka att sånt är roligt. Jag menar, vad är det som är så roligt med att någon annan lider? Vad är det för vits med det? Man måste ju vara ute efter något, men vad?
Han riskerar att få 158 år i fängelse. Det är ett glädjande besked!

Jag hoppas verkligen att han kommer ruttna i fängelset resten av sitt liv. Att han aldrig kommer ut igen och att han får betala för sina synder därinne. Han är bara 18 år så det blir ett låååååångt liv bakom galler.
Skönt!!

Grattis T! Hoppas du är stolt över dig själv nu!!!

Här kan du läsa hela artikeln och även se kort på honom

spacer

One comment on “158 år i fängelse för att ha torterat katter till döds. Det gillar vi!!

  1. Natalie

    Usch, sådana människor är verkligen hemska! Tur att han får precis vad han förtjänar!

Leave a reply