Nya kattbilder!

Leo

cimg4684

Leo är inte så förtjust i att bli fotad. Han vill inte gärna posera och ska det tas kort ska det isf gå fort, sedan börjar han med sina sura miner. 🙂

Blossom

cimg4698

Är hon inte vacker? Blossom gillar inte heller när kameran kommer fram. Hon gör allt för att komma undan. Dock gick det lite bättre på dagen, när blixten var avstängd. Jag ska fortsätta att ta kort på dagen. Jag vill lyckas någon gång att ta en porträttbild på henne!

Disney

cimg4709

Disney gillar inte att posera när jag tar kort på henne, men när jag ska ta kort på någon av de andra katterna då ska hon fram och vara med. 🙂
Disney är otroligt social.. och mammig. Kul för mig! Jag har fått en liten skugga 🙂

spacer

2 comments on “Nya kattbilder!

  1. Kattmamma

    Tusen tack! 🙂

  2. felicia

    Vilka sötnosar du har

Leave a reply