Kattmys på hög nivå!

Leo och Disney myyyyser!

cimg4670

Disney njuter i fulla drag!! När hon löper så tvingar hon sig på Leo, vilket resulterar i att han är tvungen att acceptera hennes närhet. Och det är ju bara bra!
Jag skrev i ett annat inlägg om Leo och hans stora personliga förändring/utveckling under åren. Det här är oxå en del av förändringen. Han är även allmänt mycket mysigare än va han varit förut. Missförstå mig rätt, han har alltid varit en underbar katt, men han gillade inte närhet förut. Nu håller det på att blekna bort. UNDERBART!

cimg4673

När Disney märkte att det var helt ok att ligga där och att han inte sticker så gottade hon till sig ordentligt och man verkligen såg hur hon njöt. Leo är som sagt hennes stora kärlek! 🙂
Leo är ju även väldigt ljudkänslig. Han säger ifrån när man knäcker nötter hemma, det gillar han inte alls. Han säger ifrån ett par gånger och sedan sticker han om inte det fungerar. Disney är väldigt pipig så ibland kommer hon fram till hans ansikte och.. så kommer pipet. Han blir förskräckt! 🙂
Så det är det enda som står emellan dem. Hon är pipig, Leo vet om det och är alltid på sin vakt.

Man verkligen ser hur han väntar och gör sig beredd på att pipet ska komma och så sticker han. Disney tror att de ska leka och så hon springer efter. 🙂 Och så blir det lite bus..

Det är alltid något som händer här hemma med de små liven! Här är det aldrig tråkigt…

spacer

Leave a reply