Blossoms födelsedagspresent – en liten utflykt!

Blossom är en kvinna! Det syns och hörs. Hon vet inte alltid vad hon vill. 🙂
Hemma ligger hon utsträckt på golvet och tittar på oss med blicken som säger ”så här kul har jag det, snart blir jag deprimerad” så vi har börjat med att ta henne på små, korta äventyr.
Till en början gapar hon och det är bara dörren hem som är intressant! Men efter en liten, liten stund börjar hon utforska det nya området. Sedan när hon kommer hem är hon tillfreds minst en hel dag. Tänk så lite kan göra en katt lycklig. Hon svansar efter oss och svansen är på topp. Underbart att se!
Så här såg det ut igår när vi var ute en sväng:
cimg4654 cimg4646
Matte och husse är lite sega i starten så det hann bli mörkt innan vi kom ut! Lite synd, men kul var det iaf! Det var gapigt och skakigt i början men som ni ser så kom svansen upp sedan. Hon är så duktig och modig den lilla tjejen. Om vi tränade henne mera, tog med henne oftare så skulle hon kunna gå med oss i koppel vart som helst.
cimg4661 cimg4664
Hon tycker ju att detta är så skoj!

Det kommer inte dröja länge till nästa utflykt!

spacer

Leave a reply