Kattkärlek!

Vill ni höra en NYHET!?
Hör här då! Disney löper igen!! Det har ni väl inte hört förut, va?
Jag fattar inte!! Hur ofta kan en katt löpa? Blossom löpte hela våren och Disney hela hösten. Helt otroligt. Och det var min idé att skaffa två honor. Bara så att ni vet! Nu spottar jag mig i skägget lite granna!
Nä, å andra sidan så är det ju synd om henne. Hon är ju så olyckligt kär i Leo. Hon tittar så kärleksfullt på honom och ger ifrån sig så gulliga ljud (ibland), för för det mesta så är det GNÄLL. Jag sa förra gången hon löpte att nästa gång så ska vi göra något åt det. Om det blir p-piller (vilket vi inte vill) eller annat. Men jag trodde ju aldrig att hon skulle börja löpa såååååå snart.
Nu mitt i all Julstök och ”Missan” som bor under mina svärföräldrars veranda. Nä, det får vänta tills nästa gång. Hon lider ju inte av det mer än att det är tröttsamt för alla.
En positiv grej med allt det här löpande är att katterna har kommit varandra närmare. Hon är ju så på så de har inget val, men det resulterade i att de har blivit bättre kompisar.

spacer

Leave a reply