Julklappstips till katt – 12:e December!

Idag kommer jag att föreslå ett ganska annorlunda tips. Tanken med mina tips är att de ska vara till fördel för katten, något roligt för den eller något som katten kan på något sätt ha nytta av. Vad säger ni om det här tipset då? 🙂

Litter Kwitter Toalettträningskit

2297

Visst har vi sett att katter kan gå på en vanlig toalett!? Det betyder ju att detta inte är omöjligt.
Tydligen så kan alla katter som är äldre än 3 månader lära sig att gå på en vanlig toalett.
En DVD med instruktioner medföljer.
Katten ska tränas i tre steg.
Man börjar med den röda ringen. Fyll på lite sand i den. Först måste katten lära sig att använda den som vilken kattlåda som helst. Sedan när katten kan det ska man flytta upp den upp på toalettsitsen.
Nästa steg är den gula ringen med ett litet hål. Fortfarande med lite sand i ringen.
När katten kan den delen oxå går man över på den gröna ringen med ett stort hål. Och efter det ska katten klara av att balansera på den vanliga toalettsitsen. Låter halvt omöjligt men tydligen så går det. Det finns ju katter som kan det, som sagt!

Köp Litter Kwitter här.

Lycka till!! 😉

spacer

One comment on “Julklappstips till katt – 12:e December!

  1. Linda

    jag har testat den där och det är helt omöjligt.. dom pissar utanför ringen och börjar gå och kissa i huset lite här och där och ändå var jag och rensade den flera gånger om dagen. jag tycker den är urdåligt. sen blir det kiss runt den röda orange och gröna ringen. du får som jämt ta upp den och rengöra hela saken varje dag eller flera gånger om dagen för att det är kiss överallt,, visst folk kan ju köpa den om dom vill ha kiss i hela huset förstås. jag rekommenderar den inte..

Leave a reply