Julklappstips till katt – 4:e December!

Idag blir det ett lite mera praktiskt julklappstips. Ett som jag själv drömmer om till våra katter. 🙂
Hade vi haft lite mera pengar än va vi för tillfället har så hade katterna fått just denna i julklapp. Men vi får nog begränsa oss lite och köpa små julklappar och denna får vi skaffa efter Jul helt enkelt.
Ni som läst bloggen börjar kanske förstå vad jag menar!?
Den här så klart! 🙂

1798

Den är lite dyr om man är lite småfattig. 🙂 Men det finns en mindre variant som är lite billigare, men jag är ute efter den stora.
Vi har ju slängt den gamla vattenfontänen vi hade. Och jag skulle köpt denna. Men när jag hade pengar så var den slut på lager och nu finns den där men jag har inte pengar att lägga på sånt just nu. Så det får vänta lite. TYVÄRR!! Men katterna saknar en vattenfontän och vi oxå. Har katterna fått testa en vattenfontän så vill de ha en. 🙂 Så enkelt är det!
Så har du lite mera pengar att röra dig med till dina katter i Jul och ni saknar en vattenfontän är denna inte så dum!
Glöm inte höra av dig bara och berätta hur nöjd du/ni är med den!

spacer

Leave a reply