Katt Trim – GG Hund & Katt

Vi klippte Leo hos en kvinna som hade eget trim i Göteborg i drygt 1 år men så helt plötsligt så stängde hon ner hela verksamheten. Det var väldigt tråkigt eftersom hon var så duktig och Leo verkade trivas där. Det kändes tryggt att lämna honom där. Och han blev alltid så fin.
Sista gången jag pratade med henne rekommenderade hon detta stället: GG Hund & Katt.
Hon sa att de var bra.

Vi själva har aldrig varit där. Vi beslutade att försöka att klippa honom själva ett tag och se om vi kanske klarar det på egen hand. Det har faktiskt gått ganska bra. Han blir ju inte lika fin, inte lika jämt klippt överallt. Men det gör inget. Han bli i alla fall klippt. Efter ett par veckor, när pälsen växer ut lite ser man knappt någon större skillnad. Och så sparar vi 500 kr varje gång. 🙂

Men letar DU efter ett trim i Göteborg där du kan klippa din kisse så verkar detta stället ändå värt att testas.

Skulle det vara så att det inte går att göra det på egen hand längre så kommer vi att ta oss dit.

Har DU redan varit där, skriv gärna några ord om vad du tycker om stället! Tack

Hemsida: GG Hung & Katt

spacer

Leave a reply