Julklapp till katten – Catlifes Julsäckar

Vinn en Catlife Julsäck till din katt idag!

Då var det tyvärr dags att avrunda Julkalendern. Jag har haft det supermysigt under hela tiden och responsen har varit minst sagt överväldigande! Jag hoppas verkligen att ni haft det lika kul som jag.

Dagens tävling innehåller 3 stycken vinster. Jag har försökt att plocka ihop lite ”bra att ha saker” och komplettera dem med våra personliga favoriter. Tyvärr så har några favoriter försvunnit på vägen. Elvis har varit bland julsäckarna både en och tio gånger och plockat ut lite då och då. Men det mesta är ändå kvar som tur är! Men några små möss och ett par bollar har tyvärr försvunnit. Han har haft en egen julafton, den lilla busen. 🙂

Julsäck nr 1


Innehåller:

 • En mysig sovsäck / färg: grå, strl. 67 cm
 • Encyklopedin Katt, Bok 1 från Royal Canin
 • Laserpekare
 • 1 st Hårboll (Leos älsklingsleksak)
 • 2 st Hjärtemöss
 • 1 st Lädermus

Julsäck nr 2

Innehåller

 • En mysig liten filt
 • Encyklopedin Katt, Bok 1 från Royal Canin
 • En skonsam karda (Med plastknoppar längst ut, Blossoms favorit)
 • 4 Bollar (De populäraste bollarna hemma hos oss)
 • 1 st Lädermus
 • 1 st blå ”svampboll” (finns inte med på bilden)

Julsäck nr 3

Innehåller

 • 2 st underlägg / strl 43×28 cm
 • Encyklopedin Katt, Bok 1 från Royal Canin
 • 5 st minihårbollar
 • 1 st kattmynta mus (Jättepoppis hemma)
 • 1 st liten vippa
 • 1 st fjädermus (Elvis och Blossoms favoriter)

 

Ni är så många nya som har hittat till bloggen på sistone tack vare julkalendern så jag skulle gärna vilja passa på att fråga er vad ni tycker om min blogg.

 

Därför kommer frågorna idag endast handla om bloggen. 🙂

För att delta: Svara på frågorna i kommentarsfältet.

Fråga 1

Vad tycker du om min blogg? Första intrycket, favoritbilden, favoritinlägg? Ja, allt du kan komma på.  🙂

Fråga 2

Saknar du något eller skulle du vilja läsa mer om något specifikt? Tips tas tacksamt emot.

Fråga 3

Ange vilken julsäck du vill tävla om och motivera varför du vill vinna den.

Ni som kan får gärna skriva en julrim till dagens tävling! 🙂

Tävlingen avslutas kl 22.30 på fredag.

Lycka till!

Tävlingen är avslutad!

Vinnarna

Julsäck 1

Cassandra och katten Lisa

Julsäck 2

Helena H

Julsäck 3

Maria R

Stort grattis och JÄTTE tack för era underbara rim och alla fina ord! Det värmde mitt hjärta. Hoppas att ni stannar kvar och fortsätter läsa bloggen även efter julkalendern. Det hade varit jätteroligt! Jag kommer så klart ta till mig era idéer och åsikter och försöka göra något av dem. Jag lovar! 🙂

Nu ska jag maila er som har vunnit idag och snart kommer ett inlägg med en liten bonus, kanske ett litet tröstpris för er som inte vunnit något. Hoppas ni gillar det!

Nu ska jag fortsätta julpyssla.. Det blir nog en låååååång natt! 🙂

God Jul på er!

spacer

16 comments on “Julklapp till katten – Catlifes Julsäckar

 1. Cassandra och Lisa

  Tack snälla!

 2. Nina och Alvin

  1. Jag tycker jättemycket om din blogg! Den inspirerar mig och ger många bra tips.
  Jättesvårt att ange en favoritbild eller favoritinlägg. Tycker mycket om filmklippen och bilderna där katterna leker.
  En annan favorit är recensioner på kattgrejer som leksaker.

  2. Svårt..Att följa katternas dagliga liv är roligt men kanske tips om kattrelaterade ting, så som inredning, assecoarer och liknande.

  3. Vill vinna paket nummer två
  med en gosig filt att mysa på.
  Leksaker för de dagligen busen
  gör också susen!

 3. Camilla Olsson

  1. Jag gillar verkligen din blogg. Tyvärr hittade jag den alldeles nyligen så jag har inte hunnit läst allt än 🙂 Lite mycket att göra nu i juletider… Det bästa inlägget hit tills är det om ”kattbodyn”. Jag har försökt med en bebiströja, men passformen är inte den bästa. Jerry, vår gammel farbror har fått Hypertyreos. Tyvärr är en biverkning av medicinen klåda, så ibland sliter han bort stora pälstussar 🙁 Därför funderar jag skarpt på att köpa en body åt honom 🙂

  2. Jag kan inte komma något speciellt nu eftersom jag inte läst alla inlägg. Men generellt så gillar jag att läsa om små tips, som tex det om bodyn och om ditt favorit schampo/balsam. Jag fattar inte varför jag inte hittat din blogg tidigare 🙁

  3. Jag gillar alla tre säckar, men jag väljer säck nr 1 eftersom det finns något till både Jerry, Sumpen och Sussi. Jerry skulle mysa i sovsäcken, Sumpen skulle busa med mössen och Sussi skulle jaga laserpekaren 🙂 Dessutom får ju jag spännande läsning på köpet 🙂

  Catlifes julsäck,
  gömd bakom lucka tjugotre.
  Den sitter som en smäck,
  klart jag vill ju vara me!

  God Jul på dig och din familj 😀

 4. Anette

  Som svar på fråga ett så gillar jag allt jag hittills har sett
  vackra kattbilder och roliga historier om missarna fina
  och alla tipsen och prylarna du visar gillar jag fett
  På fråga två kommer jag inte på något direkt jag tycker du har hittat rätt med inläggen dina
  Den sista frågan, alltså nummer tre, där fastnade jag för den första säcken
  tycker att den innehöll en massa kul
  och tror att mina katter skulle gilla den direkt på fläcken
  så den skulle bli en fin klapp till oss alla nu till jul :-)!

 5. emma rudbeck

  Hej Jag tycker att din blogg är jättefin och tyvärr måste jag vara så tråkig så jag har inget att klaga på. Allt är tydligt med olika kategorier och det är jätteroligt att sitta och titta runt.
  Jag har ju inte varit inne här före julkalendern och mitt första intryck var just det som jag skrev tydligt, lätt att hitta, fina bilder, roliga inlägg och är man intresserad av katter så känns det lite som om man hittat hem.Det jag gillar mest är inläggen om dina katter fina bilder och rara små filmer
  2 Jag saknar egentligen ingenting. Kanske lite mer ingående runt veterinä rbesöken tex vad de kostar ex att kastrera en katt, undersökning vaccination mm. Annars vet jag inget
  3 Om jag har sån tur att jag vinner så vill jag ha paket nr 1 mina katter hade älskat sovsäcken.

  Nu vill vi ha lite tur så här dan före dan
  Och vinna den kattklapp som nog är bäst uti stan
  Med sovsäck så fin till den ena lilla katten
  Så sen kan han sova så gott hela natten

  Mvh Emma God jul
  Tack för en underbar julkalender

 6. Jerker Nilsson

  1 Jag gillar inläggen om era katter mest. Helst videoinläggen. Gillar att du visar olika leksaker och jag får inspiration till våra katter!
  Filmen med Catch me gillar jag. 🙂
  http://www.catlife.se/2009/06/15/kattleksak-catch-me-med-fjallkontroll/
  De är så söta när de lekar ihop.

  2 Ännu mer recensioner och filmer skulle det väl vara då kanske?

  3 Säck 1 för där är en laserpekare och en sovsäck och de två sakerna skulle passa våra katter perfekt. 🙂

  En säck bara till katten,
  leksaker i massor ska hon få.
  I julklapp den lilla skatten,
  självklart det bästa ska få!

 7. Linda J

  Jag hittade hit via en länk angående din julkalender på en blogg och jag fastnade direkt och har gått tillbaka och läst dina tidigare inlägg. Din header var så snygg att jag direkt kände att detta måste vara en bra blogg. Du har väldigt fina bilder och jag skulle gärna se fler av dem. Jag gillar ditt sätt att skriva och det skulle vara roligt om du skrev ännu mer. Saknar inget som jag kan upptäcka just nu förutom att jag gärna ser fler bilder. Jag lovar att återkomma om jag kommer på något som jag gärna vill att du skriver om.

  Jag skulle gärna vilja vinna säck nummer tre. Den innehåller saker som båda mina änglar gillar. Kattmyntamusen kommer att bli väl använd.

  Här kommer Nisse med julklappssäcken fylld till Misse.

  Med denna lilla mus ställer du säkert till med bus.

 8. Tessan

  1. Jag tycker det är en fin blogg. Mitt favoritinlägg är det som handlar om hur katten lurar stjortan av oss. Känner precis igen mig i det. Det första vi gör här i huset på morgonen äratt ge katten mat. Och det är även det första vi gör när vi kommer hem efter att ha varit borta några timmar.
  Det här tycker jag är den sötaste bilden:
  http://www.catlife.se/wp-content/uploads/2008/10/img_3897.jpg
  Om jag skulle ha en till katt skulle det definitivt vara en Ragdoll. De är så söta och verkar ha ett underbart temperament. Vi har en vanlig bondkatt, men naturligtvis är hon också så söt och speciell. En liten personlighet.
  2. Kanske lite mer om kattsjukdomar. Och om uppfödning och avel. Hur en normal kattförlossning går till och vad som kan strula. Vår katt fick föda sina kattungar på djursjukhuset en gång, men de två andra gångerna gick det hur bra som helst.
  3. Spelar ingen större roll vilket paket, men kanske det 3:e. Jag tror vår katt speciellt skulle uppskatta musen med kattmynta. Och hon behöver röra lite mer på sig. Hon är lite lat numera, sover mest, men den skulle nog få lite fart på henne.
  4. Fullt med leksaker i detta paket,
  kanske matte får lön för sitt gnet
  För katten bli det kul,
  nu säger jag till Catlife God Jul!

 9. Cassandra och Lisa

  Fråga 1. Vad tycker du om min blogg? Första intrycket, favoritbilden, favoritinlägg? Ja, allt du kan komma på. 🙂

  Mitt ärliga svar: Första intrycken jag fick när jag klickade in mig på din blogg var stilrent, seriöst, intressant och städat.
  Mycket lätt att hitta vad man är ute efter på din blogg, tack vare dina finsorterade kategorier. Vill jag ta reda på något om katter så slipper man numera googla runt, här finns nästan allt!
  Mycket bra fakta som man kan ha nytta av, men även roliga saker som t.ex onödigt vetande 🙂 Jätte roligt att läsa de inläggen.
  Jag har mig hittat en favorit som jag har suttit och blivit förtrollad av och det är Elvis. Han är så otroligt vacker och verkar ha en fantastisk personlighet!

  Fråga 2 Saknar du något eller skulle du vilja läsa mer om något specifikt? Tips tas tacksamt emot.

  Mitt ärliga svar: Jag tycker du har lagt ner ett jättebra jobb på din blogg, som sagt här hittar man typ allt! Kan ej komma på något som jag saknar, men om jag kommer på något så lovar jag att lämna ett tassavtryck.

  Fråga 3 Ange vilken julsäck du vill tävla om och motivera varför du vill vinna den.

  Julsäck nummer 1.
  Jag väljer denna för att jag tycker den verkar mest intressant för Lisa.
  Den där hårbollen ser ut att vara något Lisa hade älskat. Och laserpekare, ja, jag e 99 procent säker på att hon hade blivit lyrisk och det hade varit ett perfekt sätt att rasta en kattunge på 🙂 En passande julsäck för lilla Lisa alltså!

  God jul ♥Elvis♥ önskar Lisa!

 10. Laura

  1: Gillar din blogg, färgerna passar fint, bästa bilden är nog på Blossom (den som ploppar upp ibland uppe i fotoramarna, där hon ligger på en pläd).
  2: Jag saknar fortsättningen på kurserna, hittar inte någonstans vad du tyckte om kursen ”Djurkommunikation”. Annars så finns här allt man behöver veta och lite till 🙂
  3: Jag vill tävla om Julsäck 2! För den innehåller 4 bollar (=jag har 4 katter)och en borste/karda som definitivt behövs här hemma!

  Sista luckan är nu öppnad
  Mina katter lider stort
  De har inte vunnit något
  Och det tar de väldigt hårt
  Så nu är det dags för de
  Att få säcken full av skoj

  Samt önska Dig och de andra
  En riktig GOD JUL!

 11. Camilla Sandmark

  1.Jag gillar din blogg.Har ju inte läst den så länge eftersom jag upptäckte den genom julkalendern,men jag kommer definitivt att fortsätta läsa den.Kanske jag skulle vilja veta lite mer om dig också.Hur du bor,vad du gör m.m även om det är katterna som står i focus.Jag tycker också att det är mycket man kan ta till sig även om man inte har samma kattraser som du.Kan ju inte låta bli att tycka att Elvis är sötast,så jag gillar alla bilder som han är med på.
  2.Lite mer om dig ,din familj som jag skrev tidigare.Sen är det ju mycket i arkivet som jag inte har hunnit att läsa igenom än ,så jag får kanske återkomma med synpunkter lite senare.Men kanske du kunde länka till något katthem eller dylikt om det finns något sån´t där du bor.Jag tycker att det är viktigt att männniskor får reda på att såná ställen finns och att man kan adoptera katter därifrån,så kanske man kan ge en katt ett värdigt liv.Jag är supernöjd att jag tog steget och gjorde det.Det känns bra i hjärtat när jag ser hur de sover och myser i hemmiljö,istället för de trista burarna..
  3.Det blir säck nr 1! Och det var laserpekaren som helt avgjorde.Oscar älskar att springa efter den röda pricken!

  GOD JUL!
  Hälsar Camilla,Oscar,Simba och Sandy!!

 12. Helena H

  På fråga ett svarar jag att jag gillar ditt upplägg i bloggen och ditt stora intresse för katter. Bilderna på dina katter är det som får mig att gilla dom.
  Dom är så fina och jag gillar själv katter också.
  Du ger mycket tips vilket uppskattas också. Att du visar filmer också uppskattas och man känner sig så välkommen hit.
  På fråga 2 så kan jag inte säga så mycket då din sida handlar om en hel del blandat, precis så man vill ha det. Ditt stora intresse visar sig verkligen från en bra sida.
  Fråga 3 vill jag vinna julsäck nummer 2. Det är en skonsam karda i den och jag tror att den skulle vara bra för Svea. Sen är leksakerna ett stort plus.
  Boken verkar kanon. (har inte den)
  Ska försöka ge dig ett rim också..men det går nog inte vidare värst 😉

  Tomten kommer med en julesäck till katten, jag tackar, bockar och tar av mig hatten. Oj vad katten blir glad, fylld med massa välbehag.

  GOD JUL!!

 13. Susanne och katten Milou

  Fråga 1.
  Jag tycker bloggen är både trevlig och informativ. Första intryck: ”Här finns massor av intressant katt-läsning!” Favoritbild: ”Blossom hemma från veterinären”. Favoritinlägg: Presentationen av olika klösmöbler. Jag visste inte att det fanns så många häftiga klösmöbler!

  Fråga 2.
  Recept på kattmat och kattgodis man själv kan göra.

  Fråga 3.

  Jag vill helst vinna Julsäck nr 2. Det avgörande är bollarna som finns med i den säcken och som ni säger är de populäraste bollarna hemma hos er. Min katt älskar att leka med bollar, men just den sorten har han inte testat. En mysig varm filt är också alltid uppskattat att ligga på…

  Snart är det jul
  Det ska bli kul
  Matte och jag på datorn kollar
  Jag hoppas jag ska vinna roliga bollar
  och en lädermus
  som passar till bus

 14. Hannah

  Fråga 1
  Tycker att du har en söt och intressant blogg! Kanske lite gladare färger skulle göra den ännu bättre! Men jag gillar din blogg, jag älskar ju katter så det är väl därför hihi.

  Fråga 2
  Kanske en ”dagens katt-bild”?

  Fråga 3
  Jag skulle vilja vinna Julsäck nr 1! Jag har tre katter här hemma och den här säcken innehöll något som skulle passa varje en av dem. Min minsta, Izzy, ska allra hellst alltid in under lakan, täcken, filtar – ja allt möjligt faktiskt, och sova där under, sovsäcken hade passat henne perfekt! Sedan har vi ’systrarna sisters’, de två är galna i saker som flyttar på sig fort, kan redan se framför mig hur kul vi skulle ha med laserpekaren :-)! Jag vill vinna helt enkelt för att det skulle göra mig varm i hjärtat för mina katters skull… (och lite för min.. bäddningar som förstörs hela tiden är inte alltid det roligaste, men hon är ju så söt så!)

 15. Maud Gustavsson

  1. Fin och rolig blogg med en personlig touch om katter
  2. Fodertips på lämpigt foder för katter med känsliga magar eller allergier. Ibland kan katterna kräkas eller få klåda av en del fodersorter
  3. Julklappssäck 1 passar mina katter bäst
  då kommer julafton kännas som en fest
  att efter laserpekaren få jaga i vilda lekar
  där ingen av mina fina missar tvekar

 16. Maria R

  1. Katter är roliga och det är ju underbart att få se vad dina pälsbollar har för sig och då de provar nya saker av alla de slag som du köpt till dem.
  2. Kanske tips på egna leksaker man kan göra? Vet att många virkar leksaker och sånt så ja, inspiration till att göra egna leksaker!
  3. Julsäck nummer 3. Vi har inga av de leksakerna hemma och känns roligt då du skriver att vissa av dem är populära hos er! Underläggen skulle vara bra då vi har tråkiga bordtabletter nu under matskålarna och vattenskålarna.

  I jul har vi en dag i sänder,
  fått tävla i Agnes kalender.
  Vi har nu kommit till dag tjugotre,
  sista chansen att en klapp få se.
  En säck till katterna vore kul
  och giva oss en riktigt god jul.

Leave a reply