Julklapp till katten – Cat It Senses Speed Circuit

Vinn Cat It Senses Speed Circuit till din katt

 

Idag kan du tävla om Cat It Senses Speed Circuit till din katt. Vi har Cat It Senses Play Circuit hemma och katterna leker med den ganska mycket fortfarande. Leo har tom gjort om den till sin säng när ingen leker med den. En lagom stor ring som passar perfekt som en mysig bädd med jämna mellanrum, tycker han. Om du vill se vad de tyckte om sin Cat It Senses Play Circuit så kan du göra det HÄR.

Den nya uppdaterade versionen ”Speed” har en berg- och dalbana och en blinkande boll för att göra det ännu mer spännande för katten.

För att delta: Svara rätt på frågorna och motivera varför du vill vinna den.

Fråga 1

Vad kostar en digital kamera till ditt husdjur hos zoosajten.se?

Fråga 2

Vad tror du att din katt skulle tycka om det här Sphinx spelet?

Fråga 3

Vad är det bästa du har köpt till din katt?

Tävlingen avslutas kl 22.30 på tisdag.

Lycka till!

Tävlingen sponsras av Zoosajten.se

Tävlingen är avslutad!

Rätt svar var: 1295 kr

Tack för att ni var med och tävlade idag.

Vinnaren blev: Bruno och matte Jennie. Grattis! Kolla din mail strax..

spacer

31 comments on “Julklapp till katten – Cat It Senses Speed Circuit

 1. Colette och katterna Mei & Taiga

  1. 1 295 kr

  2. Jag tror mina katter skulle gilla spelet för båda älskar att pilla på saker med sina små tassar. Det är ju även bra hjärngympa för båda två! Jag tycker att det verkar ett roligt sällskapsspel mellan katten och husse/matte.

  3. Det bästa jag har köpt till mina katter är nog ett enkelt kattspö med små blåa fjädrar i änden. De är heeeelt galna i det! Har andra kattspön men det är något speciellt med just det här spöt som gör de helt galna. Det kanske är storleken på fjädrarna? Eller kanske färgen haha. Tyvärr håller det på att gå sönder och jag har inte hittat nått motsvarande ännu!

  Jag vill jätte gärna vinna den här leksaken för än så länge har vi bara bollar och möss som katterna kan leka själva med. Det verkar vara en jätte rolig leksak som de kan leka med när ingen familjen har tid att leka med dom. Och som jag tidigare nämnt, mina katter älskar att pilla/putta på saker med sina små tassar 🙂

 2. Jerker Nilsson

  1 1295 kr
  2 Undrar om de alls skulle förstå?
  3 En kickaroo (stavas det så?) som de nu snart ett år senare fortfarande leker med.

 3. Jennie

  1. Den kostar 1295 kr
  2. Gömmer man favoritgodiset, Whiskas Temptations så skulle Bruno nog anstränga sig och klara det. Brukar gömma godis i lägenheten och de brukar han hitta snabbt.
  3. Svår fråga, skulle säga klösmöbeln då det är viktigt för innekatter att få klösa och sträcka ut ryggen. Bruno själv skulle nog svara leksakerna med stark amerikansk kattmynta. Han är helt galen i dem.

  Bruno är ensamkatt och innekatt och behöver all den stimulans han kan få. Jag älskar att skämma bort och honom och det är han väl värd! Sina första år i livet spenderade han som försöksdjur, man forskade på Parkinsons sjukdom på ett antal katter, satte elektroder i huvudet på dem. Nu lever han ett nytt liv, hemma hos mig och jag vill unna honom det bästa.

 4. Laura

  1: en sådan kamera kostar 1295:-
  2: hmmm den enda som skulle vara intresserad av den är nog Snoris – lilla matvraket 🙂
  3: En laserpekare! De älskar springa efter den röra plutten =)

 5. Anna-Lena

  1. Digitalkameran kostar 1 295 kr hos zoosajten.se

  2. Så finurlig som vår katt är skulle han tycka att Sphinx spelet var mycket spännande

  3. Det bästa som jag köpt till vår katt är fjädervippan, om man slänger iväg den så apporterar han som en hund

 6. Camilla

  1. 1295 kronor

  2. Jag tror inte att det skulle bli någon större succé eftersom dom inte är några gottegrisar. Fast å andra sidan kanske spelet lockar fram jaktinstinkten, å då skulle dom älska det 🙂

  3.Det bästa som jag har köpt till mina katter måste vara kattluckan. Jag slipper springa och öppna dörren och dom slipper vänta, kan det bli bättre?

  Jag vill vinna Cat It Senses Speed Circuit därför att jag tror att Sumpen skulle älska den, och precis som Leo skulle han använda den som säng.

 7. Helena Löfgren

  1. Digital kamera: 1295:-

  2. Det skulle tycka det var super med en sån leksak, då ngr. av mina katter inte gör annat än pillrar ur, eller pillrar upp saker å ting. Att använda tassarna verkar vara ett nödvändigt ”ont”. 😉

  3. Det är egentligen mycket, men om jag måste välja, så blir det hårtrimmern/rakmaskinen.
  Då kammen inte är poppis, går det ist. utmärkt med trimmern. 🙂

 8. Sara Karlsson

  Fråga 1 – 1295 kr
  Fråga 2 – Oj, jag brukar ha koll på de flesta leksaker men denna har jag aldrig sett. Det verkar vara en suverän leksak som jag tror kan aktivera och stimulera mina katter mycket. Och det verkar roligt att det kan bli en lek som man kan dela med katterna! Denna ska nog inhandlas snarast tror jag!! Tack för tipset!
  Fråga 3 – Jag tror att det bästa (och som används varje dag) är det stora klösträd jag har. De sover där, busar runt den och vässar klorna på den.

  Jag tror att mina katter skulle tycka om den. De har en mindre liknande leksak i plast (en rund ring) och de har nog ledsnat lite på den och det här skulle ge mer utmaning ser det ut som i alla fall. Sedan läste jag att man kan köpa en ytterliga och bygga ihop med varandra utifall de skulle tycka om den! Idag håller vi nog tassarna lite extra hårt!

  Sara, Chester och Chindra

 9. Anne Frostander

  Svar fråga 1 1295:-
  Fråga 2. Det skulle tycka att det var spännande och roligt . Mina katter älskar utmaningar.
  Fråga 3. Mina no1 klätterträd där de härjar vilt med tygmöss inköpta på IKEA.

 10. Linda J

  1. 1295 kr
  2. Både Baloo och Bagheera skulle gilla detta. De gillar när man gömmer saker som de får leta efter.
  3. Svårt att säga. De har fått mycket bra. Det som togs emot bäst och som de aldrig verkar tröttna på är en liten naturtrogen mus med ett ”riktigt muspip”. Det gav mycket för en liten penning.

 11. Kicki Ryden

  1295:-

  Han skulle älska spelet. Min katt gillar verkligen utmaningar, den här är precis i hans smak!

  Bästa jag köpt till katten måste vara katt-tunneln med hål.

 12. Chiquita

  1. Kameran kostar 1295kr
  2. Jag skulle älska spelet en kort stund… jag kan vara lite brutal av mig så jag skulle nog vispa bort alla kulorna på en gång, varför tramsa om det gäller ätbart, liksom 😉
  3. Det bästa som Husse och Matte köpt till mig är nog golvvärme i badrummet 😉 om inte det räknas så är det mitt fantastiska klös och klätterträd, där sover jag så lugnt och tryggt… inte ens matte kan nå mig 🙂

  Jag skulle så innerligt vilja ha något som kunde muntra upp mig och sysselsätta mig lite… Har haft en fruktansvärd dag hos veterinären… det där ser ju ut att vara en cool pryl…kanske tomten kan komma med den 😉

 13. Maria P

  1. 1295:-
  2. Jag tror att mina katter skulle tycka att det var kul men de där bollarna skulle nog flyga över hela rummet!
  3. Mitt bästa köp till min äldsta katt är nog hans lekkamrat Bruno (vår andra katt)

 14. Maria

  1. 1295kr
  2. Mitt lilla matvrak skulle snabbt flytta på bollarna, äta upp allt och sedan gå därifrån. Min brors katt skulle gosa med bollarna för att sedan inse att bollarna var vänliga att ge henne godis!
  3. Oj svår fråga men Ikearåttorna tror jag!

  Min andra kisse (alltså inte matvraket) leker knappt nåt själv utan då hon vill leka går hon runt med en råtta i munnen och jamar. Den här skulle hjälpa henne att underhålla sig själv då bara hon är leksugen.

 15. Camilla Sandmark

  Hej!
  1.1295 kronor
  2.Jag tror att han skulle uppskatta det.Han gillar lite kluriga saker och det får gärna ta lite tid.Han är envis och ger sig inte förrän han fått tag på allt godis..
  3.Det bästa är det stora klösträdet.Det älskar han och han sover på det varje natt!
  Hälsningar Camilla ooch Oscar.

 16. Maia

  Fråga 1.
  Den kostar 1 295 kr.

  Fråga 2.
  Jag tror att mina ena katt som är galen i godis skulle uppskatta det spelet mycket. Den andra katten skulle nog inte vara lika intresserad 😛

  Fråga 3.
  Ett klösträd som jag köpte hos http://wpbengal.se/index.html
  Det har använts otroligt mycket och det är nog snart dags för ett nytt.

 17. Gurra

  Fråga 1. Vad kostar en digital kamera till ditt husdjur hos zoosajten.se?
  1 295 kr

  Fråga 2. Vad tror du att din katt skulle tycka om det här Sphinx spelet?
  De skulle nog ha superkul och förhoppningvis skulle de bli en smula smartare. 😉

  Fråga 3. Vad är det bästa du har köpt till din katt?
  Det bästa jag någonsin köpt till min katt är en kattkompis. Helt klart.

 18. Linda Johansson

  1. 1295 kr.
  2. Mina katter skulle nog gilla det, att leta efter godisar är nästan det roligaste man kan göra enligt dom.
  3. Det är helt klart klösträdet Dagmar!

 19. Therese Johansson

  Digital kameran kostar: 1295:-
  Askis skulle nog tycka att den är intressant, han gör vad som helst för sina favoritgoisar. Idun med sin energi skulle nog kunna ha ganska kul med den.
  Det bästa jag har köpt: Bilselen, tack vare den lyckades jag vänja Askis vid att åka bil i buren oxå.
  Jag vill vinna speed circuit till katterna för Askis är inte lika lekfull som Idun, hon skulle behöva den för att göra av med lite energi.

 20. Kari Aava

  1, Kameran för husdjur kostar 1295 kronor, har man en utekatt skulle det nog vara något kul att se vad den hade för sig om dagarna.

  2, Inte för att jag har någon katt just nu, men den tösen som ska bo hos mig i jul (en bengalkorsning) skulle nog tycka det vore roligt, den damen som flyttar in efter det skulle nog möjligen finna det intressant. (Vet inte hur äldre birmor är i tempramentet då jag mest umgåts med ”huskatter”).

  3, Det bästa jag köpt är en nära dragning mellan tre saker, men den slutliga vinnaren blir ändå DaBird, lekspöet, utan det hade jag aldrig fått se lilla Lurven slå en volt och den bidrog till en livfull och lekful sista tid för henne.

  Anledningen till att jag vill vinna den är för att stimulera framtida inneboende så att de känner sig hemmastadda hos mig, det är inte lätt för vuxna katter att flytta till en ny miljö om de inte själva valt att vandra in genom ytterdörren.

 21. Helena H

  Fråga 1 Den kostar 1295 kr
  Fråga 2 Är aningen tveksam till att Svea skulle gilla den…hon är så kräsen på godbitar. Kanske det skulle funka och gömma korv under klossarna 🙂
  Fråga 3 Det bästa jag köpt är olika leksaker som jag köpt till Svea.
  Hon är 13 år och gillar alla möjliga leksaker. Det är så kul att se att hon har sån leklust kvar. Därför är dagens vinst helt passande till min Svea.
  Jag kan riktigt se hon framför mig hur hon skulle greja 🙂
  Så min motivering till att vinna är såklart att gamla Svea ska få leka som bara den. Hon skulle bli jätteglad och matte likaså 🙂
  Jag tittade hur dina katter var facinerade av den.
  GOD JUL!!

 22. Tessan

  1.1295 kr
  2. Skulle hon nog tycka är kul. Hon gillar att leta efter godis/mat (är ganska matfrisk). Men kanske skulle hon springa iväg och jaga kulorna istället. Kan ju också vara en liten risk att katten tar fel på godis och träkula. Det vore ju inte så bra. Så jag skulle inte köpa denna grej.
  3. Det är något som vi kallar ”sjuksköterskan”. Den liknar leksakerna i förra luckan och den har hon lekt jättemycket med.

 23. Christin Enström

  Glömde motiveringen ^^
  Dom är helt enkelt värda något extra kul att busa med vid jul ♥

 24. Christin Enström

  1. Den kostar 1 295 kr.

  2. Allt som har med godis att göra och att få undersöka och pilla på saker älskar dom. Men dom skulle nog behöva lite uppmuntran då iaf kattpojken lätt ger upp om det inte går som han vill 🙂

  3. Deras försäkringar, då det blivit en hel del sjukhusbesök med kattpojken. Utan försäkring hade det aldrig gått..

 25. Annika Andersson

  1. 1295 kr
  2. Jag är inte helt säker på att våra katter skulle förstå det. Alternativt putta bort kulorna och leka med dom. 😀
  3. Klösträdet helt klart!

 26. charlotte

  1. 1295kr
  2. De skulle nog tycka om det. (men av erfarenhet som kattleksakoman 🙂 så gillar de inte det jag tycker verkar skoj.
  3. Det bästa jag har köpt är faktiskt även det billigaste. Leopardmöss. Båda mina älskar dessa. Lätta och mjuka möss. Jag har fått köpa ett lager eftersom de leker med dem så mycket och de bits sönder, men att bara se deras miner när de leker med just den här musen. Deras hoppande och kullerbyttor …värmer mitt hjärta.

  God jul alla kattälskare önskar Charlotte,Sally och Maja

 27. Karolina Nylén

  1. 1295kr
  2. Jag tror att samtliga små träkulor skulle vara dribblade över hela lägenheten och katterna skulle vara som hökar, så om man la tillbaka dem på spelet skulle de åka ner på golvet igen illa kvickt 🙂 De älskar hårda bollar att tassa på.
  3. Det måste vara ”Da Bird”. Min minsta katt är helt GALEN i den. Hon känner igen ljudet snöret från den gör och det lilla metallspännet. Man kan till och med leka med den utan ”da bird”-fjädern påsatt för att hon blir så triggad. Dessvärre blev hon så besatt så nu vågar vi knappt ta fram den haha!

  Motivering:
  Jag har provat en CatIt Senses vanliga lekbana som jag fått av Royal Canin en gång i tiden. Den älskade dem och vi har den i en cirkel just för att bollen åker runt runt runt. Däremot är den väldigt sliten och överdelarna hoppar loss titt som tätt. Skulle vara kul med den nya häftigare versionen! 😀

  Mvh Karolina Nylén

 28. Baileys, Dessi, Techno och Linda

  Hej
  En sån skulle min katter älska

  Fråga 1: 1.295 kr

  Fråga 2: Har en liknande leksak och 2 av 3 av katterna har förstått hur man ska göra. För den ena så fixade han de direkt. Den andra behövde se på hur man gjorde innan han också förstod. Lägger jag några torrfoder under en kula så är dom snabbt framme för att leta upp dom. Så tror dom tycker om den eller så är dom bara ute efter godbiten under =), men den sysselsätter dom lite iaf.

  Fråga 3: Det är en kattställning som går från golv till tak. Katterna älskar att ligga längst upp och spana ut. dom ”slås” om bästa platsen på den. Dock börjar den bli sliten nu och snörningen har börjat gå sönder då dom klöst på den så mycket

  Mvh
  Baileys, Techno, Dessi med matten Linda

 29. emma rudbeck

  1) kameran kostar1295
  2) Jag tror att mina båda katter hade varit roade av spelet de är mycket matglada så det passar utmärkt. Min lille är oxå väldigt envis så han skulle nog inte ge upp förns han hittat godsakerna.Jättebra att de får lite hjärngympa på samma gång
  3) det bästa jag köpt till min katt var nog ett klöstorn med sitthylla. Det användes flitigt och blev bara fulare och fulare.Och hon älskade att ligga på högsta hyllan och peta på oss.

  Nu håller jag tummarna jättehårt för leksaken i dagens lucka verkar vara nåt alldeles extra och jag är säker på att min katter älskat den Helst lillkirren som rusat runt som en tok
  emma kirren och medusa

 30. Anna

  1) 1295 kronor kostar den

  2) Vi har ett liknande spel hemma, som tyvärr inte uppskattas alltför mycket då kattan tycker det är för omständligt. Kanske att Sphinx är något lättare än den vi har?

  3) Helt klart en prasseltunnel med hål i mitten och hängande mus i taket. Bollar vill han inte leka med själv men att jaga sig själv genom tunneln är ju hur roligt som helst. Även bra för att smyga på husse, matte och lillkatten.

 31. Heidi

  1. 1295 kr – Med gratis frakt!
  2. Lilla Måns skulle få huvudbry, men skulle febrilt flytta på bollarna för att hitta sitt godis. Men dom andra katterna skulle nog inte ens bry sig. Men Måns är ju yngst och mest lekfull. Ida kanske skulle slänga en blick på det och börja tassa på kulorna. Kanske går hem hos henne med nu när jag tänker efter. 🙂
  3. Mycket leksaker har blivit köpta till dem, men det dom älskar absolut mest är sitt långa rep som dom brukar riva och bita i. Dom brukar släpa runt den i huset och ha en liten ”catfight” då och då över vem som ska ha den för dagen.

Leave a reply