Julklapp till katten – Shake your Tail Feather Mouse

Vinn Shake your Tail Feather Mouse

Idag kan ni tävla om Shake your Tail Feather Mouse med ljud. En söt mus med fjädersvans och sorkljud. En kattfavorit med andra ord! Nu är det bara 8 tävlingar kvar och det innebär alltså att det bara är 8 dagar kvar till julafton! Herregud va tiden flyger fram när man har roligt. December har aldrig gått så fort för mig, jag lever ju från tävling till tävling. 😉

Se till att tävla nu för snart är det roliga slut!

För att delta: Svara på frågorna i kommentarsfältet och motivera varför just din kisse borde vinna idag.

Fråga 1

Vilken eller vilka av de här aktiverings kattleksakerna skulle din katt helst vilja leka med?

Fråga 2

Berätta hur många katter du har, vilket kön och ålder samt ras och hur de fungerar tillsammans.

Tävlingen avslutas kl 22:30 fredag kväll.

Lycka till!

Tävlingen sponsras av Supercat.se

 Tävlingen är avslutad!

Tack för era svar!

Dagens vinnare blev: Emma och katten Flisan. Grattis! Kolla din mail strax..

Och till er andra: Hoppas vi ses i nästa spännande tävling.. Välkomna! 🙂

spacer

13 comments on “Julklapp till katten – Shake your Tail Feather Mouse

 1. Jerker Nilsson

  Den skulle jag vilja vinna till våra katter för att de behöver aktiveras mera och det är svårt ibland att komma på saker att göra med dom nu på vintern när de inte kan vara ute på den innätade altanen hela dagarna.

  En bok med tips om lekar man kan roa sin katt med. Den skulle passa här hemma. 🙂
  http://www.supercat.se/aktiverings-kattleksaker/50-games-to-play-with-your-cat.html

  Här har vi två katter:
  Rasmus – hane, 5,5 årig norsk skogkatt.
  Kajsa – Hona, 5,5 årig main coon.
  De trivs jättebra tillsammans och ligger nästan alltid och sover tillsammans.

 2. Emma och katten Flisan

  Jag och Flisan borde vinna just för att vi aldrig vunnit något tillsammans förut.

  1. Denna skulle bli Flisans favorit: Catmosphere treatdispenser. Just för att det är en enkel boll och för att det trillar ut godis ur den.
  2. Jag har bara en katt. Flisan heter hon, är 8 år ochär en blandning mellan Norsk skogskatt och Maine Coon, hennes personlighet påminner dock mycket om en ragdoll. Hon har bott hos mig i 1 år snart, då hennes första matte åkte in på ett omvårdadsboende och inte kunde ta med Flisan. Så till allas glädje flyttade hon hem till mig och sen dess är det hon och jag.

 3. Kicki

  1. Catwheel tror jag! Och undercover mouse, båda helt fantastiska påhitt!
  2. Två honor, båda 1+, sphynx & Devon rex. Full fart helatiden, stundtals maktkamp men mestandels bästisar!

 4. Annika Andersson

  Kajsa fick diagnosen FLUTD (feline lower urinary tract disease) i början på veckan. Hon behöver bla gå ner i vikt för att kanske slippa flera urinvägsinfektioner. En ny rolig leksak är såklart ett bra sätt att aktiveras på. 🙂

  1. http://www.supercat.se/aktiverings-kattleksaker/fling-ama-string.html
  Tror jag vore något båda katterna skulle uppskatta.

  2. Vi har två katter, Kajsa och Rasmus. De är 5½ år båda två. Kajsa är en maine coon hona och Rasmus en norsk skogkatt hane.
  De trivs jättebra tillsammans och ligger ofta omslingrade och tvättar varandra.

 5. Camilla Sandmark

  Hej!
  1.Minkatt skulle gilla laserpekaren.Han är väldigt intresserad av solreflexer och när man använder ficklampor.
  2.Jag vet inte hur gammal han är.Han bara dök upp en dag och trots ansträngningar att finna hans rätta ägare slutade det med att han blev kvar.Jag tror att han är född 2002.
  Och snart har jag två katter till.En hane född i början på 2011(tror man) och en hona född i början av 2010.Det är svårt det där med ålder när man adopterar katt från katthem.Det ska bli SÅ SPÄNNANDE att se hur de kommer att komma överrens..Jag vet inte riktigt när de kommer att flytta hem,först ska det göras inspektion osv,men jag hoppas det blir före jul..!

 6. Ida

  Idag borde min Electra vinna för detta är precis hennes favoritleksak & när hennes matte ska jobba hela julhelgen… så vore detta perfekt!

  1) Play-and-Scratch

  2) Electra är en honkatt på 4 år. Hon är en huskatt.

  / Ida Flygare
  i_flygare@live.se

 7. Sara Karlsson

  1. Suuuper Mouse tror jag att mina katter skulle tycka vore jätteroligt.. Jag har en liknande leksak, men som inte drivs av en mus som rör sig själv och den de har tycker de är superkul.
  2. Jag har två katter, Chester och Chindra. Chester är en chinchillahane som är nyss två år fyllda och Chindra är en chinchillahona som är nyss fyllda 1 år. De går väldigt bra ihop, dock har Chindra mer behov av närhet och kontakt med Chester än vad Chester har med henne. Men de leker och busar hela dagarna ändå, dock delar de inte mysstunderna med varandra.

  Varför mina två raringar ska vinna är för att de älskar att få nya leksaker och man ser hur roligt de har. Ofta kan de tröttna ganska fort, men då tar man fram den vid ett senare tillfälle och glädjen kommer då tillbaka. När de är innekatter så är behovet av leksaker och stimulans extra stor!

 8. Baileys, Dessi, Techno och Linda

  Fråga 1: oj vad svårt att välja, dom skulle vilja ha alla utan
  da bird
  FroliCat BOLT
  FunBoard Aktivitetsbräda
  Laserpekare
  Solitaire Kattspel
  för dom har dom redan =) dom älskar aktiveringsleksaker

  Fråga 2: Jag har 3 st katter.
  Dessi (Hona) 11 år, blandras (Ragdoll och bondkatt)
  Baileys (Hane) 7 år, Norsk skogskatt
  Techno (Hane) 6 år, Blandras (Dessis och Baileys kattunge)

  Dom fungerar bra ihop. Bråkar lite ibland som familjer gör, me myser inst lika mycket tillsammans. I våran familj har min mor och far 5 st katter också så när någon åker på semester så lever alla 8 katterna tillsammans, vilket fungerar väldigt bra

  mvh
  Baileys, Dessi, Techno och Linda

 9. Ida Larsson

  Gud så roligt med alla dessa tävlingar 🙂

  På fråga ett, så VET jag att cat it produkterna, speciellt play circuiten är super poppis! Men jag tror att jag skulle satsa på att Fling ama string och da bird, om jag skulle köpa fler aktiverings leksaker 🙂

  På fråga två svara jag 7 katter, 4 honor och 3 hanar. 3 honor och 1 hane är kattungar som är 6 veckor gamla, Somali. En vuxen hona, 2 år Somali. Två vuxna kastrat hanar, som är 3,5 och 1,5 år gamla. 1 Somali och 1 Selkirk Rex.

  Alla mina katter fungerar fint och trivs ihop, med undantag för kastrat hanarna. Somali hanen är relativt nykastrerad och går inte riktigt ihop med selkirken. Lite för mycket hanigheter för sig ännu. Så dom hålls åtskillda när vi inte har uppsikt över dom. 🙁

 10. Maria Sandqvist

  1. Da bird en klar favorit. Alla ”spö” speciellt med fjädrar är kul att jaga och leka med. Cat It Senses Grass Garden hade också fallit min Ängla i smaken.
  Där är många fler aktiveringsartiklar, som ser spännande ut, som jag funderar på att köpa.
  2. Jag har två honkatter. Ängla är 3½ och Tindra 5 år. Ängla är hälften perser och hälfter ragdoll och Tindra en riktig huskatt från landet. De är väldigt olika till sättet, men kommer bra överens. Tindra är mer typiskt för hur man tänker att en katt ska vara. En bestämd dam som vet vad hon vill och jagar gärna en och annan mus och fågel. Ängla är en riktigt livsnjutare. Är ute en liten stund och sedan ligger hon gärna och tittar på fåglarna eller går in och sover på sängen. Ängla kelar med mig i sängen, medan Tinda intar mitt knä. Till en början var Tindra väldigt sur på mig att jag kommit hem med Ängla, men med tiden kommer de bra överens. Ängla vill gärna sova med Tindra och hade gärna tvättat henne om det gått, men det är inte lika ömsesidigt. Hon tvättar mig på kinden istället. Mys

 11. Anna

  1) Kattungen hade nog velat ha en suuupermouse, att få springa efter något är ju hur roligt som helst! Kastrerade ungkatten hade behövt en foderlabyrint.. då han börjar bli lite rund om magen. Men annars hade nog suuupermouse varit hans val också.

  2) Jag har två katter, båda hankatter. Den äldre är 1 år och kastrerad, den yngre är 3,5 månader och kommer snart kastreras. Den lille avgudar den äldre och vill göra allt som han gör, precis när han gör det (dricka ur samma skål – samtidigt, gå på lådan – samtidigt). Den äldre katten kan bli lite trött på lillen men gillar att ha någon att busa med på morgonkvisten. Superfina tillsammans! Huskatter båda två.

 12. Therese Johansson

  Ser en massa leksaker till Askis. Laser pekaren, fjädervippan (hette nå annat) godisbollen (älskar dom) kattgräset.
  skulle vara kul att testa nån av solitaire, brain train å aktivitetsbrädorna, de skulle han gilla.
  Idun skulle vilj ha allt som låter, hon far å bär stora råtter, en riktig busunge.
  Baloo leker mest bara om man leker med han, så de som är på pinne gillar han.

  Jag har tre katter.
  Askis= långhårig huskatt, hane på 5 år
  Idun= Neva Mascuerade, hona 13 veckor
  Baloo= Brittiskt korthår, hane 3 år.

  Askis och Baloo går inte ihop, för Baloo är fertil och vill dominera Askis som kom först å är äldre, därför bor han hos pojkvännen just nu.

  Idun har varit hos mig i 1½ dag å hon och Askis kommer bra överens:-) har gjort några försök till att leka, även om hon fortfarande tycker han är lite farlig.

 13. Christina Eriksson

  SVAR:

  1: Svår fråga! Kattgräs är gott, helt klart.
  Da Bird har vi och uppskattas av alla katterna.
  Cat it senses speed circuit har vi också men bara en av missarna gillar den.
  Men Mouse Hunter har vi inte provat, jag tror den skulle vara mycket intressant!

  2: Jag har tre katter, Maja 6 år, Brittiskt korthår.
  Majas lillasyster Freja, 4 år, också Brittiskt korthår förstås.
  Och så Lima, 3 år, Huskatt.

  Maja och Freja, som har samma mor, kom båda till mig som kattungar och har alltid tyckt om varandra och fungerat mycket bra ihop.
  Freja flyttade till oss från katthem då hon var två år. Först var det lite spänt men redan efter någon vecka gick det mycket bra och nu är allihop bästisar och leker och sover tilsammans. ♥♥♥

Leave a reply