Spelkort – Cats of the World

Spelkort – Cats of the World

Härommånaden när vi handlade på Ica MAXI och jag besökte kattavdelningen (som vanligt) hittade jag de här fina spelkorten. Jag var ju så klart TVUNGEN att ha dem. Jag hittade bara en kortlek just då men nästa gång vi var där så köpte jag en till. Man måste ju ha två. 🙂

Är man inte intresserad av katter så finns det en himla massa andra motiv att välja på: hundar, hästar, fjärilar, blommor, träd, svampar, dinosaurier, reptiler, fiskar, grönsaker, insekter, frukter och mycket mycket mer.

En kortlek kostar 39 kr om jag inte minns fel.

spacer

2 comments on “Spelkort – Cats of the World

 1. Kattmamma

  Tack, tack Fofinha!
  Välkommen tillbaka! 🙂
  Ja, Elvis är väldigt snäll, glad och lekfull som få. Han är underbar..

  Jag trodde oxå att tre var bäst men nu känner jag att 4 är bättre. Ingen känner sig utanför. Alla har en kompis att ty sig till. Perfekt.. 🙂

  Jag märker oxå av rassamhörighet så det känns skönt att ha två raspar så att de har varann.

  Kram

 2. Fofinha

  Har totalt missat att läsa din blogg den senaste tiden men STORT GRATTIS (i efterskott då förstås) till katt-tillökningen 🙂 Elvis verkar vara en snäll kisse.

  Imponerande att skaffa en fjärde katt, jag har själv satt gränsen till tre stycken max. Lycka till med allt 🙂

Leave a reply