Dagens fundering

Varför följer katterna alltid med ut i köket?

Det är inte så att de har brist på mat för det har de inte. Det finns 4 stycket fulla eller halvfulla skålar i köket som de kan äta av. Varför tror de alltid att det ska serveras mat varje gång jag går till köket? Leo och Disney får mjukmat 1-2 gånger om dagen. Blossom får sitt godis med jämna mellanrum. När vi borstat tänderna till exempel. Men ändå så verkar de tro att de får ny mat varje gång.

Jag tror att de börjar bli liiiiite bortskämda.

Vad tror ni? Gör era katter oxå så? Vad tror ni det beror på?

spacer

5 comments on “Dagens fundering

 1. Kattmamma

  Vilka underbara vänner vi har! Livet hade varit otroligt tråkigt och tomt utan dem.

  Kram på er alla!

 2. Sophia och katterna

  Ja, mina katter följer alltid med till köket! Även om de inte ens är hungriga. Fast dom följer ju efter mig vart jag än går! 😉
  ANG Mjau maten.
  Mina katter tvärvägrar att äta dom flesta Sheba sorterna förutom kycklinglever i tetra. nötfärs var USCH för dom.

 3. Tina

  Mina katter följer också med mig till köket.. Och till toan, och till sovrummet.. och överallt jag går 🙂 Dom är som två svansar 😉

 4. Lisa

  Mina katter hör på min röst när dom ska få godis/mjukmat har väl annorlunda röst då. 😉

  Igår när dom skulle få var dom ute, ropade och så väntade jag, några sekunder senare får jag se honom komma springande från ganska långt borta på en väg.
  Dom hör när dom själva vill, haha 😉

 5. Martin

  Mina katter gör så. De reagerar på ljudet skafferidörren gör när den öppnas. Gulligt som tusan men jag har också frukostflingor, kaffe, te, kakor och allt annat skafferimässigt där. Nedsprungen var gång man ska göra te eller kaffe…

  De kommer dock inte springande när jag rotar i kylen eller laddar diskmaskinen. Nästan som Pavlov’s hundar.. Saknas bara en ringklocka…

Leave a reply