Det vankas veterinärbesök nästa vecka!

Vi beslutade att ta med alla tre katterna samtidigt till veterinären eftersom alla tre har ett behov av att träffa doktorn. Leo kommer lindrigast undan; han ska ”bara” vaccineras. Blossom ska få sitt tandkött undersökt, så vi får veta vad det är och vad vi ska göra med det. Och stackars lilla Disney, hon ska kastreras!? Hur ska detta gå min lilla pluttis?? Jag får ont i magen av att tänka på det! Att behöva lämna henne där en hel dag ensam känns fruktansvärt! Och så liten som hon är, hur ska hon klara en så stor operation?? Tänk om hon inte gör det? Fy fy fy va hemskt!!!
Som tur är så har vi hittat en fantastisk djurklinik som vi litar på, annars så vet jag inte vad jag hade gjort?
Det är därför vi inte kastrerade våra kattjejer tidigare. Vi väntade på att få ett förtroende för en djurklinik. Så man inte ska behöva oroa sig för den biten oxå!
Jag bokade tiden dagen då både jag och min sambo är lediga så vi kan ta hand om lilla pluttisen när hon kommer hem. Jag är även ledig dagen efter så jag kan pyssla om henne. Känns bra!
Vi får även lov att avboka tiden i sista stund eftersom Disney halvlöper hela tiden. Om det skulle vara så att hon börjar löpa så ska vi ringa återbud.

treo

När livet känns tryggt och bra! ♥

spacer

5 comments on “Det vankas veterinärbesök nästa vecka!

 1. christel

  Hej
  känner igen det där med att lämna dom små 🙁 inte alls roligt MEN är det en riktig djurklinik så skulle dom inte göra det om de tror det är nån risk, så det går säkert bra, alltid en risk att söva de små… MEN våran cindy tog vi mitt i en löpning sa på blåstj att det skulle gå bra men det tog ett halvår innan hon blev ”normal” igen…:;( ont hade hon åxå… så det gör vi alldrig om… vi har kastrerat våra tjejer tidigt å rasmus redan vid 6 mån. Sen att disney halvlöper kan ju va för att hon är lite små kär i leo, cindy började med löp beteende när vi tog had om cowboy å då var hon ju kastrerad, en annan uppf sa att hon tyckyte helt enkelt tyckte om cowboy så det va därför hon gjorde så…:) man vet ju inte hur det är men lycklig var hon iaf…. Massor med erbjudande denna helg i djurbutikerna fick en sån där fin bricka som ni har:) Ha en bra dag kraimz

 2. Kattmamma

  Tack Nina!
  Va roligt med din nya kattkille! Håll oss gärna uppdaterade hur det går för er. Det är kul att följa varandra.
  Vilken färg ska det bli på kissen? Jag skulle vilja ha en blå bicolour kattkille. Men min sambo är stenhård! Det blir ingen mera kisse 🙁 Jag förstår honom men det hade varit himla mysigt. Jag skulle kunna tänka mig att ta hand om en omplacering katt bara den fungerar hemma hos oss så. Ska se om jag kan mjuka upp han lite. 🙂
  Lycka till med kissen och hoppas vi ses/hörs mer här på kattlivet!? 😉 KRAM

 3. Nina

  Önskar alla kissmissarna lycka till! Jag älskar din blogg och kommer fortsätta följa den! I slutet på december skaffar jag katt, en liten ragdollkille. Jag har vuxit upp med katter och bott på landet så det här blir min första innekatt!

 4. Kattmamma

  Va skönt att det gick bra för er! Jag hoppas att det går bra även här. Jag är mest orolig för att hon är så pytteliten.
  Har du tagit bort din blogg eller har du tagit paus? 🙂
  Jag har lyssnat på julmusik lite grann men det var ett par veckor sedan. 🙂 När jag skaffade årets första julskiva. Nu ligger den och väntar på Jul. 🙂
  Själv då? Har du hunnit julpynta än då? Det ska jag försöka hinna med idag!
  KRAM

 5. sofie

  När jag kastrerade Doris så ringde jag in för hon började i löpet dagen innan hon skulle kastreras, och hon hade gått fram och tillbaka i två veckor. Då sa veterinären att det kunde gå bra ändå.. Jag minns inte riktigt vad han sa dock. Men jag tror att Doris kastrerades mitt upp i alltihop, och det gick bra. Hon är en fin katt nu som inte skriker. 🙂

  Har du börjat lyssna på julmusik ännu? =) Kram!

Leave a reply